2024.03.29, Péntek
Irodaházzá válik a Hungária körút évek óta befejezetlen épülete

Irodaházzá válik a Hungária körút évek óta befejezetlen épülete

West Hungária Bau Kft.

2016.08.18. 10:53 - Hegedűs Gergely

A Hungária Centerben hétemeletes irodaház, kétszintes mélygarázs épül a Westbau kivitelezésében, bankfiók, üzletek és étterem is nyílik az épületben.

Hirdetés

A West Hungária Bau Kft. sajtóközleményben adta hírül, hogy irodaház épül a fővárosban, a Puskás Ferenc Stadion metróállomásával szemben. A Hungária körúton egy több éve befejezetlenül álló betonszerkezet kel új életre, az új irodaház kivitelezési munkáinak második ütemét a Westbau valósítja meg.

A beruházó a projekt honlapja szerint az OTP tulajdonában levő OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. A Hungária körút 17-19. szám alatti Hungária Center földszintjén bankfiók, kiskereskedelmi üzletek és egy étterem is helyt kap.

A győri magasépítő tájékoztatójában az áll, hogy a projektben hétszintes irodaház és kétszintes mélygarázs jön létre. Többek között közel 100 db korszerű alumínium nyílászárót építenek be, amelyek megakadályozzák a Hungária körúti forgalom intenzív zajterhelésének bejutását az épületbe. A homlokzatot a felhasznált alumínium és üveg mellett kőburkolat fogja díszíteni. A beruházás keretében mindezek mellett víz- és hőszigetelés, tetőfedés, homlokzatvilágítás készül, és villámvédelemmel is ellátják az új irodaházat. A felújítással megújulnak a két szomszédos épület tűzfalai is.

A beruházást 2017 első negyedévében fejezik be, az építkezés miatt a környéken a gyalogosforgalomban és a parkolási rendben is lesznek változások.

WEST HUNGÁRIA BAU Kft.Iparági hírekiroda

Hírlevél

Hirdetés