2024.04.18, Csütörtök
Magyar mélyépítő cég a legmegbízhatóbb vállalatok között
A Duna Aszfalt Kft. munkálatai a kecskeméti elkerülőnél - fotó: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Magyar mélyépítő cég a legmegbízhatóbb vállalatok között

magyarepitok.hu

2018.01.30. 15:52 - Hegedűs Gergely

A Duna Aszfalt elnyerte a Bisnode AAA tanúsítványt, amellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 százaléka rendelkezik.

Hirdetés

Sorozatban negyedik alkalommal érdemelte ki a Duna Aszfalt Kft. a pénzügyileg legstabilabb cégeket elismerő Bisnode-tanúsítványt – derült ki a tiszakécskei cég sajtóközleményéből. A magyar tulajdonú mélyépítő vállalat a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, amellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 százaléka rendelkezik.

A mutató azt jelzi, hogy a céggel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

„Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, és büszkeséggel tölt el minket a tény, hogy ezt egy objektív cégminősítés is megerősíti és elismeri” – idézte a közlemény Lehel Zoltánt, a Duna Aszfalt Kft. innovációs főmérnökét, egyben szóvivőjét. „A jövőben is arra fogunk törekedni, hogy filozófiánkkal és üzleti döntéseinkkel kiérdemelhessük ezt a tanúsítványt.”

A szóvivő hozzátette, több száz munkavállalójuk és az alvállalkozóik is elégedettek velük, hiszen a pénzügyi stabilitásnak köszönhetően mindig időben kapnak fizetést. „A Bisnode minősítése ráadásul nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk” – hangsúlyozta Lehel Zoltán. „Büszkén állíthatjuk, hogy a Duna Aszfalt a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.”

Duna Aszfalt Zrt.Iparági hírekBisnode

Hírlevél

Hirdetés