2024.03.19, Kedd
A Strabag és a Belfry munkájával javult Martfű közlekedése
Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

A Strabag és a Belfry munkájával javult Martfű közlekedése

magyarepitok.hu

2018.08.08. 18:55 - Veres Ida

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei fejlesztésnek köszönhetően csökkent az utazási idő a 4627-es úton.

Hirdetés

Ma reggel átadták a Öcsöd-Martfű összekötő utat felújító beruházást. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül országosan több mint 126 kilométernyi út kerül felújításra, ennek keretében jött létre a szóban forgó projekt is, melyben a 4627-es út Martfű területére eső egy kilométeres szakaszát rekonstruálták. A közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelező a Strabag és a Belfry Kft. alkotta STRABEL konzorcium volt.

A vissza nem térítendő uniós támogatásból létrejövő program keretében Jász-Nagykun-Szolnok megyében további 41 kilométernyi út újul meg. A most átadott összekötő útszakasz 69 millió forintos támogatásból újult meg.

A beruházásnak köszönhetően nagymértékben javult a közlekedés színvonala és az utazási idő is jelentősen csökkent.

Az út melletti táblák is megújultak

Az Öcsöd-Martfű összekötő út teljes körű felújítása során a kivitelezők a kopóréteg profilmarásáról, a kiegyenlítő aszfaltréteg és az új kopóréteg terítéséről, az új tartós burkolati jelek felfestéséről, valamint a KRESZ táblák cseréjéről és pótlásáról is gondoskodtak.

A Martfűn megtartott ünnepélyes átadón a beruházás részleteit Vántsa Zoltán, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója ismertette, a fejlesztést pedig Novák Sándor a Strabag területi képviselője jelentette készre.

Galéria

StrabagBelfry PE Kft.ÚtépítésútépítésJász-Nagykun-Szolnok megyeMartfűÖcsöd

Hírlevél

Hirdetés