2024.04.19, Péntek
További négy évig Koji László az ÉVOSZ elnöke
magyarepitok.hu

További négy évig Koji László az ÉVOSZ elnöke

magyarepitok.hu

2019.04.24. 11:09 - Hegedűs Gergely

A szervezetet négy éve irányító elnököt egyhangúlag erősítették meg a pozíciójában.

Hirdetés

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán megtartotta az éves közgyűlését. A szervezet fővárosi székházában tartózkodás és ellenvélemény nélkül további négy évre megválasztották Koji Lászlót az elnöki pozícióba. A szakember 2015 óta vezeti a szövetséget.

Koji László május végéig összehívja az eseményen szintén megújított elnökség alakuló ülését, ahol megválasztják az ÉVOSZ alelnökeit.

magyarepitok.hu

Az elnök újraválasztása előtt beszámolt az ÉVOSZ tavalyi szakmai munkájáról. Sikereként értékelte a kormányzat által elindított támogatási forrást, és azt is hogy a nagyvállalatokat támogató program az építőipari cégek számára is megnyílt. További fontos eredményként utalt az ÉVOSZ javaslatait tükröző szakképzési stratégiára, amit a kormány is elfogadott, és ami által szakképző központokat lehet majd létrehozni.

A szövetség munkáját elemezve külön kiemelte a magasépítési tagozat munkáját, mely egy színvonalas ajánlási rendszert hozott létre a nagyértékű szerződések megkötéséhez. A tavalyi év eredményeként szólt a tűzvédelmi tagozat megalakulásáról is.

ÉVOSZIparági híreképítőipar

Hírlevél

Hirdetés