2024.03.28, Csütörtök
Mapei termékekkel készült látványos burkolat egy budapesti iskolában
II. kerületi Német Iskola / Bujovszky Tamás (octogon.hu), Mapei Kft.

Mapei termékekkel készült látványos burkolat egy budapesti iskolában

magyarepitok.hu

2019.08.07. 07:59 - Gyöngyösi Klaudia

A Beton-Dekor Art Kft. kivitelezésében a burkolatok mellett megújult többek között az előtér és az aula is.

Hirdetés

Mapei termékek segítségével alakított ki elegáns felületet a II. kerületi Német Iskolában a Beton-Dekor Art Kft. A Beton-Dekor Art Kft. az aula, az előtér, a lift előtér és a mozgássérültek számára kialakított vizes blokkok padló, illetve fal burkolatára kapott megbízást a generálkivitelező Swietelsky Zrt.-től.

Az újépítésű épület aulájában egy látványos és a műszaki követelményeknek is megfelelő padlóbevonat kialakítása volt a cél. Mindent figyelembe véve valamennyi helyiség padlóbevonatának kialakítását az ULTRATOP és az ULTRATOP LOFT rendszer alkalmazásával végezték el a kivitelezők.

 

A képre kattinva galéria nyílik!

 

Egyedi projekt valósulhatott meg a Mapei készítményeivel

A vizes blokkokban szükség volt fali bevonat kialakítására is. Ezen az alapfelületen az ULTRATOP LOFT rendszerrel végezték el a bevonat kialakítását. Az alapozó fázist kvarchomok szórással, majd a felesleges homok eltávolításával zárták. Az alapozást követően került sor az ULTRATOP felvitelére és végső réteg kialakítására.

A megfelelő szín elérésére színező terméket is alkalmaztak, mégpedig az UTRATOP COLOR PASTE anyagot. Falon a fogadó felület gipszkarton volt, ezért alapozónak az ECO PRIM GRIP-et választották a szakemberek.

Berényi Noémi, BetonDekor Art Kft. képviseletében így nyilatkozott:

„Jól szervezett munkát jelentett a kivitelezés. Szükség volt a fogadófelületek igen precíz előkészítésére. A Mapei Kft. megfelelő minőségben, megfelelő színben és megfelelő mennyiségben nyújtotta a termékszolgáltatást végig a munkálatok alatt. Magát a munkát nagyon egyedi projektnek tartom, hiszen úgy a padlón, mint az oldalfalon egységes, sima és dekoratív, a használatnak rendkívül ellenálló szép bevonatot készíthettünk.”

Galéria

Iparági hírekMapei Kft.Swietelsky Magyarország Kft.építőipari cégekiskolafelújítás

Hírlevél

Hirdetés