2024.03.19, Kedd
A Strabagnak hála: modern eszközökkel képezhetik a jövő szakembereit
Illusztráció / Bernát Benjámin magyarepitok.hu

A Strabagnak hála: modern eszközökkel képezhetik a jövő szakembereit

magyarepitok.hu

2019.10.25. 14:57 - Gyöngyösi Klaudia

A felújított teremben a LED- és hangprojektor mellett lézeres mérőállomás is szolgálja a diákok további képzését.

Hirdetés

Átadták a Strabag által támogatott innovatív új tantermet a budapesti Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Szakgimnáziumban. A szakiskola felújított, modern geodéziai mérőműszerekkel, valamint digitális eszközökkel felszerelt tanterme mostantól a Strabag nevét viseli.

A szakgimnázium Strabag termében idén ősztől rendelkezésre állnak mindazok a 21. századi eszközök, amelyekkel megvalósítható egy, a mai elvárásoknak mindenben megfelelő, korszerű oktatás, legyen szó építőipari vagy akár idegennyelvi képzésről.

Az eszközök között szerepel:

  • LED projektor,
  • hangprojektor,
  • érintőképernyős monitor,
  • webkamera és lézeres mérőállomás,
  • valamint professzionális kézi vevő csomag is.

A megfelelő képzés után a cég örömmel fogadja majd az új munkaerőt

Az ünnepélyes átadón részt vett a Strabag cég ügyvezető igazgatója, Gönczöl Péter, a felújítási munkák szervezői és irányítói, az iskola tanári gárdája, Varga András igazgató vezetésével, a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum képviselői, illetve a diák önkormányzat nevében jelen lévő diákok is.

Varga András, az intézmény igazgatója köszönetét fejezte ki a Strabag cégnek, hogy anyagi és szakmai támogatásával hozzájárul a jövő szakember nemzedékének színvonalas képzéséhez.

"Ennek eredményeképp az iskola jól képzett fiatalokat tud útjukra engedni, akik cégünkhöz belépve a gyakorlatban is megismerhetik az építőipari kivitelezés folyamatát" - zárult a Strabag közleménye.

Iparági hírekStrabaginnovációszakemberképzésBudapestiskolafelújítás

Hírlevél

Hirdetés