2024.03.29, Péntek
Közeleg a Mapei innovatív kiállítása
Mapei Kft.

Közeleg a Mapei innovatív kiállítása

magyarepitok.hu

2019.10.05. 08:00 - Gyöngyösi Klaudia

Újdonságok, érdekességek, előadások, bemutatók magyar és külföldi projektek, a dekor és ipari padlóburkolatok világából.

Hirdetés

Előremutató technológiákkal találkozhatnak az érdeklődők a Mapei kft. közelgő Floor Expo-ján. A kiállítás december 12-én a Lurdy Házban kerül megrendezésre, Budapesten.

Az expo fő célja, hogy megmutassa azokat a külföldön már elterjedt technológiákat, amiket hazánkban csak nagyon kevesen ismernek, viszont nem alkalmazzák.

„Ez egy technikai és design jellegű lemaradás, amit ismertté kell tenni szélesebb körben és gazdagítani a hazai építési kultúrát” – nyilatkozta lapunknak a cég képviseletében Szautner Csaba. „Azért lesz egyedi ez az esemény mert olyan termékek és megoldások szerepelnek majd, amik újak az országban” – tette hozzá.

 

Széles termékskála és szakértelem

A Mapei a padlóra úgy tekint, mint egy szerkezetre, amihez van megoldásuk és hozzávalójuk is.

„Sok cég külön részletekre specializálódik, mivel a Mapei ezt nem tette meg, így a teljes padlószerkezetet egyben tudja kezelni” – mondta Szautner Csaba.

Ezt a szakértelmet az eseményen fizikai formában is megtekinthetik az érdeklődők.

Az expora két előadásszekcióval is készült a vállalat:

  • délelőtt egy ipari megoldásokat felölelő,
  • délután pedig a dekoratív megoldásokra összpontosító témát hallgathatnak meg a jelenlévők.

„A rendezvényre nagy logisztikai cégeket, gyártó üzemeket is szívesen látunk, valamint mindenképpen számítunk nagy számban tervezőkre, belső építészekre és építési vállalkozások szakembereire egyaránt” – fejtette ki Szautner Csaba.

További információért és regisztrációért keresse fel a www.floorexpo.hu oldalt.

KirakatMapei Kft.kiállításinnováció

Hírlevél

Hirdetés