2024.04.24, Szerda
Ez az építőipari gyártó nyilvánosságra hozta a koronavírus miatt bevezetett intézkedéseit

Ez az építőipari gyártó nyilvánosságra hozta a koronavírus miatt bevezetett intézkedéseit

magyarepitok.hu

2020.03.17. 15:08 - Hegedűs Gergely

A szállítást közútról vasútra terelik; a gyártás és a vevőkiszolgálás szigorú biztonsági intézkedések mellett, korlátozottan folyik.

Hirdetés

A Mapei Kft. sajtóközleményben számolt be a koronavírus miatt hozott legfontosabb biztonsági intézkedéseiről. Az olasz tulajdonú építőipari gyártónál a gyártás, valamint a vevőkiszolgálás is szigorú biztonsági intézkedések mellett, korlátozottan folyik. "A Mapei Kft. számára partnerei és vásárlói, munkavállalói biztonsága az első, melynek érdekében minden lehető biztonsági intézkedést megtesz" - áll a közleményben.


Folyamatosan tájékoztatnak a változásokról

A vállalatot irányító Markovich Béla elmondta, a cég igyekszik biztosítani a zavartalan építőanyag ellátást ameddig az biztonságosan lehetséges.

"A hazai gyártáshoz szükséges alapanyagok és adalékszerek biztosítottak, néhány import készterméknél már jelentkezett hiány" 

- mondta az ügyvezető igazgató. "A szállítási nehézségek kiküszöbölése, a közúti szállításról vasúti szállításra való átállás megoldásával folyamatban van."

A vezető külön kérte a partnereik türelmét és megértését. "Ezeket az intézkedéseinket az egészség védelme érdekében tettük. Ezzel szeretnénk szerepet vállalni a koronavírus elleni küzdelemben. A változásokról folyamatos tájékoztatást adunk” – mondta Markovich Béla.

Az egészség biztonsága érdekében az alábbi intézkedések vannak érvényben a vállalatnál

  • A budaörsi irodaházban ügyelet működik, adminisztratív munkát végző kollégák home office-ban dolgoznak, mobiltelefonon és emailen érhetők el.
  • A vásárlók és partnerek kiszolgálása sóskúti és budaörsi telephelyeken csökkentett nyitvatartással 7-15 óráig történik.
  • Az áru átadása-átvétele, szigorú biztonsági protokoll szerint történik. Készpénz használata nem lehetséges.
  • Az egészség védelme érdekében a telephelyekre érkezőknél testhőmérséklet mérés történik. Láz esetén a belépés tilos.
  • A Mapei Kft. telephelyein szájmaszk és védőkesztyű használata kötelező, mely minden munkatárs és vendég számára biztosított.
  • Az ügyféltérben korlátozott számban tartózkodhatnak. Minden látogató és munkatárs számára kötelező a 1,5 méteres távolságtartás, semmilyen fizikai kontaktus nem engedélyezett.
  • A személyes képzések felfüggesztésre kerültek és az összes képzés online kerül megtartásra.
Iparági hírekkoronavírusMapei Kft.

Hírlevél

Hirdetés