2024.04.19, Péntek
Tájékoztató a PERI-nél bevezetett koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről
Illusztráció (Dernovics Tamás/magyarepitok.hu)

Tájékoztató a PERI-nél bevezetett koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről

Peri Kft.

2020.03.24. 09:42 - Almási Krisztina

A PERI a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban a cég működését érintően a lenti közleményt adta ki tájékoztatásul.

Hirdetés

Tisztelt Partnerünk!

A PERI Kft. a jelenleg kialakult különleges helyzetben fokozott figyelmet fordít munkavállalói és partnerei egészségének megőrzésére, így munkatársaink számára – ahol ez megoldható volt – biztosítottuk az otthonról történő munkavégzés lehetőségét.

A PERI Kft. munkavállalói elkötelezettek az ügymenet folytonosságának biztosításáért, így a jelenlegi állapot szerint továbbra is garantáljuk ügyfeleink stabil kiszolgálását. Telephelyünk működése folyamatos,  zsalu- és állványkészleteink rendelkezésre állnak, anyagellátottságunk az anyavállalat részéről folyamatosan biztosított, de esetlegesen kisebb késések, fennakadások előfordulhatnak, ezért kérjük ügyfeleink szíves megértését.

Telephelyi ügyfélforgalmunk továbbra is működik, kiszállítási és visszaszállítási időpontok változatlanul a (1) 2960-943 /-954 /-955 /-956 telefonszámokon kérhetők.

Cégünk teljes területén fokozott figyelmet fordítunk a higiéniára, naponta többször fertőtlenítjük a kilincseket, ajtókat, mellékhelyiségeket, munkaeszközöket. Kérjük, egymás és embertársaink védelme érdekében az irodaházba és/vagy telephelyre csak teljesen egészségesen lépjen be, illetve a belépést követően alkalmazza a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőket, illetve kerülje a fizikai kontaktust, valamint az üdvözlés megszokott formáit.

Felhívjuk figyelmüket PERI UP EASY online shopunkra, ahol személyes kontakt nélkül, egy 3D tervező segítségével összeállíthatja állvány konfigurációját, megrendelheti homlokzati állványát.

https://shop.peri.hu

A PERI teljes csapata jó egészséget, és kitartást kíván Önnek és minden családtagjának ebben a nehéz időszakban.

Iparági hírekPeri Kft.koronavírus

Hírlevél

Hirdetés