2024.03.19, Kedd
Továbbra is biztosítja az építőanyag-ellátást a Mapei
Illusztráció: Bernát Benjámin - magyarepitok.hu (A képek egy korábbi gyárátadón készültek.)

Továbbra is biztosítja az építőanyag-ellátást a Mapei

magyarepitok.hu

2020.03.25. 10:33 - Gyöngyösi Klaudia

A nehézségek ellenére a Mapei Csoport üzemeiben folytatódik a termelés.

Hirdetés

Biztosított az import és a hazai gyártású Mapei termékek ellátása. A Mapei Kft. hazai üzemében szigorú biztonsági intézkedések mellett folyik a termelés, ameddig az biztonságosan lehetséges – tájékoztatta lapunkat Markovich Béla a vállalat ügyvezetője.

A vegyipari termelés Olaszországban a stratégiai üzletágak közé tartozik, ezért az olaszországi nehézségek ellenére a Mapei Csoport üzemeiben folytatódik a termelés. A Mapei Kft. hazai üzemében a gyártás mellett, a vevőkiszolgálás is szigorú biztonsági intézkedések mellett folyik.

 

 

Az intézkedések visszavonásig érvényben vannak.

 

A jelenlegi helyzet alakulását folyamatosan figyel és elemzi a vállalat

“Jelenleg nem érezhető a kereslet mérséklődése a koronavírus-járvány miatt. A beruházók egy része csúsztatja a munkákat, azonban a projektek jelentős részének a kivitelezése folyik. A projektek és a lakosságot kiszolgáló partnerek ellátása is megoldott” – mondta Markovich Béla.

A kiszállításban kisebb csúszások fordulhatnak elő a szállítási nehézségek miatt. A szállítás költségei az elmúlt hetekben drasztikusan nőttek, azonban emiatt jelenleg a Mapei Kft. nem hajtott végre áremelést. A helyzetet folyamatosan figyelik és elemzik, és mindent elkövetnek, hogy termékeiket a korábbi árszinten tartsák.

A Mapei Kft. által az egészség biztonsága érdekében hozott legfontosabb intézkedéseket ide kattintva olvashatják.

Iparági hírekMapei Kft.építőipari gyártókkoronavírus

Hírlevél

Hirdetés