2024.04.26, Péntek
A-Híd - OSC sajtóközlemény
A-Híd

A-Híd - OSC sajtóközlemény

A-Híd

2020.04.13. 09:19

Az A-Híd Zrt. az elmúlt évtizedekben fontosnak tartotta, hogy támogassa és segítse Magyarországon az élsportot és ehhez kapcsolódóan a sportágak fejlődését népszerűsítését.

Tette mindezt azért, mert a vállalat menedzsmentje és tulajdonosai azt vallják, hogy a következetes és kitartó munkának, a tényleges teljesítménynek értékteremtő hatása van. A sportban megszerzett tapasztalatot, munkabírást, céltudatosságot visszük magunkkal és a környezetünket is inspiráljuk a hozzáállásunkkal, munkamorálunkkal. Legyen szó akár kajak-kenuról, vízilabdáról, öttusáról, vagy akár a szinkronúszásról.

A vízilabdában a 2000-es évek eleje óta vesz részt támogatóként a cégcsoport, 6 éve pedig az OSC névadó szponzora. A Nemzeti Sport április 9-én megjelent cikkében arról ad tájékoztatást, hogy az A-Híd Zrt. “bejelentette a stáb tagoknak és a játékosoknak, hogy a kialakult gazdasági helyzetre való tekintettel nem tudja tovább támogatni a klubot”. Ilyen bejelentés nem történt, az A-Híd vezetése nem állt közvetlen szerződéses viszonyban sem a stáb tagokkal, sem pedig a játékosokkal, csak a klubbal.

Az OSC-vel kötött támogatási megállapodást a cég teljesítette, azonban a következő bajnoki évadra azt meghosszabbítani nem kívánja - erről informálta a klub vezetését március elején. A csapattal kapcsolatos további, erre az idényre vonatkozó döntéseket a klub vezetői hozták meg, ebben a folyamatban az A-Híd vezetői és tulajdonosai nem vettek részt, ebbe beleszólásuk nem volt.

Az A-Híd Zrt. a jövőben is támogatni kívánja a vízilabda sportot Magyarországon. A menedzsment és a tulajdonosok felmérik és értékelik a jelenlegi helyzetet, arra törekednek, hogy a következő években felajánlott támogatás a legjobban szolgálja a sportág fejlődését.

Az OSC-vel közösen szép sikereket értünk el az elmúlt időszakban és erre büszkén tekintünk vissza. Az A-Híd vezetése további sok sikert kíván a klubnak!

Iparági hírekA-Híd Zrt.