2024.03.19, Kedd
Miért érdemes olyan cserepet választani, amelyre díjeső hullik?
Fotó: Terrán

Miért érdemes olyan cserepet választani, amelyre díjeső hullik?

2021.06.26. 10:00

A háztető optimális esetben hosszú évtizedekig ellátja védelmi funkcióját, és díszíti az ingatlant. Ehhez persze nemcsak képzett szakemberekre, hanem prémium minőségű alapanyagokra is szükség van. Éppen ezért célszerű kivitelezőként is az elismert, megbízható és innovatív márkák felé terelni a megrendelőket, építtetőket.

Nagy igazság, hogy jó munkát csak jó eszközökkel lehet végezni. A megfelelő építőanyag használata gördülékenyebbé teszi a mesteremberek munkáját, az otthon tulajdonosai pedig biztosak lehetnek benne, hogy a végeredmény olyan lesz, amilyet megálmodtak. Különösen fontos mindez a tetőfedés esetén, hiszen ez olyan feladat, amely több szempontból is kihívást jelent, és nagy körültekintést igényel.

Amennyiben kockázatmentesen szeretnénk tetőépítésbe vagy -felújításba kezdeni,

az alapanyagok kiválasztásánál érdemes a gyártók elismeréseit is számba venni. A díjak ugyanis nemcsak arra szolgálnak, hogy visszajelzést adjanak a cégeknek a munkájuk eredményességéről, hanem a vásárlókat is útbaigazítják a piaci kínálat labirintusában.

Objektíven megmutatják, hogy melyik az a márka, mely a legmagasabb színvonalon szolgálja ki az igényeket, fejlesztéseivel pedig olyan jövőbemutató megoldásokat kínál, amelyek értékálló befektetéssé teszik a házfelújítást, illetve építkezést.

 

Garancia a jó minőségre

A Terrán 100 éves múltjából eredően rengeteg tudást, tapasztalatot tudhat magáénak, amit kitűnően kamatoztathat a termékfejlesztés, a minőségbiztosítás, valamint a szolgáltatások területén is. Mindezt a szakma és a vásárlók is elismerik, hiszen a családi vállalkozás termékeit számos rangos minősítés fémjelzi.

A MagyarBrands program már 11 éve értékel kiváló magyar márkákat, a Terrán pedig már hetedik éve szerepel az élmezőnyben. De a bűvös hetes máshol is megjelenik: hét termékcsaládjuk ugyanis 2021-től a Hazai Termék védjegyet használók büszke és tudatos körét erősíti.

A védjegyes áru megvásárlásával nemcsak egy megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású termékhez juthatnak hozzá az emberek, hanem az ezeket előállító vállalkozások sikeres működését is segítik.

Szintén nagy sikert jelent, hogy a Terránt idén már sokadik alkalommal találták érdemesnek a Business Superbrands és a Superbrands védjegy viselésére.

Emellett az Icertias svájci minősítő szervezet piackutatása alapján ismét bezsebelte a Best Buy Award kitüntetést is. A vásárlók ugyanis a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.-t nevezték meg a legjobb ár-minőség arányú tetőcserépmárkának Magyarországon.

 

Nemzetközi porondon is kiemelkedő teljesítmény

A Terrán sikere a határokon is átível, hiszen a közelmúltban számos rangos, nemzetközi elismeréssel tüntették ki. Az Energy CIO Insights magazin Európa legjobb 10 napelemtechnológia-szolgáltatója közé választotta a Terránt, köszönhetően a Generonnak.

A napelemes tetőcserép pedig a világ legtekintélyesebb dizájn- és formatervezési elismeréseként számon tartott Red Dot Awardson is győzedelmeskedett. A szakmai zsűri a tervezés minőségét és az innováció mértékét vizsgálta, végül a 60 pályázó közül a Generonnak ítélte a RedDot Termékdizájn 2021 díjat. Így a Terrán Generon napelemes tetőcserép nemzetközi szinten is ismét megcsillantotta kiválóságát. Korábban a Construma Nagydíjat, a szlovákiai CONECO-racioenergia kiállítás nagydíját, valamint a hazai E.ON Energy Globe Award elismerését is bezsebelte. 

(X)

Kirakattetőcserépnapelemnapelemes tetőcseréplakcímkártyajogosítványTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.