2024.05.01, Szerda

Hirdetés

Új vezetővel újítja meg kommunikációs területét az integrált megoldások építőipari cége
Fotó: DVM group

Új vezetővel újítja meg kommunikációs területét az integrált megoldások építőipari cége

magyarepitok.hu

2021.10.01. 14:09 - Hegedűs Gergely

Márkaépítési folyamatának következő lépéseként megújította kommunikációs és marketing osztályát a DVM group.

Hirdetés

Új kommunikációs és marketing igazgatót nevezett ki a DVM group - derült ki az integrált építészeti és építőipari szolgáltatásokat nyújtó vállalat közleményéből. A beszámoló szerint a cég a márkaépítési folyamatának következő lépéseként újította meg kommunikációs és marketing osztályát. Ennek fontos elemeként nevezte ki Vámosi Attilát új kommunikációs és marketing igazgatóként Massányi Tibor, a cég ügyvezető partnere.

"Az új igazgató hatéves építőiparban szerzett tapasztalatát adja hozzá a társaság tudásbázisához"

- fogalmaz a közlemény, amely szerint a DVM group az idei évet már egy új cégstratégia mentén kezdte meg: ebben meghatározó szerep jut a kommunikációs területnek is. 

A kommunikációs területet is az integrált szolgáltatást alapozza meg

Massányi Tibor a vállalat fő sarokpontjait hangsúlyozva kiemelte, a dinamikusan fejlődő építőipari környezetben az integrált szolgáltatásoké a jövő. "Éppen ezért a vállalati struktúrát – ezzel együtt a kommunikációs területet – is úgy alakítjuk ki, hogy ennek szolgálatában álljon. 

A cég már nem csak kiszolgáló apparátusként tekint erre a területre, hanem az üzletszerzés meghatározó elemeként."

A közleményből az is kiderül, hogy a DVM group integrált építészeti és építőipari szolgáltatásokat nyújt már több mint 26 éve Magyarországon. A budapesti prémium irodák, szállodák és luxus lakóingatlanok tervezésében és megvalósításában jelentős piaci szerepe van. A társaság többek közt a Budapesten francia reneszánsz és neogótikus stílusban épült Drechsler-palota modernizálását kivitelezi.

Iparági hírekDVM group

Hírlevél

Hirdetés