2024.03.19, Kedd
A BMW gyár szomszédságában épült meg Debrecen első modern munkásszállója
dryvitprofi.hu

A BMW gyár szomszédságában épült meg Debrecen első modern munkásszállója

magyarepitok.hu

2022.12.06. 08:01 - Hegedűs Gergely

Többek közt saját konyha, fürdőszoba és erkély, valamint zöld teraszok, kert és zárt parkoló áll a lakók rendelkezésére a Dryvit Profi beruházásában megépült szállóban.

Hirdetés

November 30-án a Debrecenhez tartozó Józsán átadták a Dryvit Profi Kft. beruházásában elkészült STAY Apartment munkásszállót. A generálkivitelezéssel, ingatlanfejlesztéssel és üzemeltetéssel egyaránt foglalkozó cégcsoport honlapja szerint 184 munkavállaló elszállásolására alkalmas szálló jött létre.

A beszámoló Debrecen első XXI. század követelményeinek megfelelő, modern munkásszállójaként jellemzi az építményt, amelyet meleg színekkel és letisztult stílussal jött létre.


Rendkívül kedvező üzemeltetési- és energiaköltségek

Az épületben 46 db négyágyas szobát alakítottak ki. A privát életteret a minden szobához tartozó konyhablokk, saját fürdőszoba és televízió garantálja. A lakók komfortos elszállásolását a szobákhoz tartozó erkélyek, a penthouse szinten árnyékolóval védett zöld teraszok szolgáljálák. Mindezek mellett a fölszinten társalgó, a kertben filagória, szalonnasütési- és grillezési lehetőség, valamint zárt parkoló áll a rendelkezésükre.

Az épület további értékeként az összegzés a rendkívül kedvező üzemeltetési- és alacsony energiaköltségekre is kitér. Ehhez kapcsolódik a mobiltelefonról működtethető hűtés-fűtés, valamint az apartmanonkénti költségelszámolás lehetősége.


Zöld környezetben, kiemelkedő infrastruktúrával

Az átadón Bana László, a Dryvit Profi Kft. ügyvezetője beszédéből kiderült, a társaság sikeres pályázatának köszönhetően a közel egymilliárd forintos projekt 422 millió forintos támogatásban részesült a „Munkásszállások kialakítása” elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretében.

A vezető hangsúlyozta, a STAY Apartment az Észak-nyugati Gazdasági Övezetben elhelyezkedő BMW gyár szomszédságában jött létre - nyugodt, barátságos, zöld környezetben, ugyanakkor kiemelkedő infrastruktúrával rendelkező területen.

Bodó Sándor országgyűlési képviselő, egykori foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár az átadón hangsúlyozta, „ma már nem működik az, hogy dobjunk be négy vaságyat a szobába, és a folyosó végén pedig lehet zuhanyozni.” Katona Erzsébet önkormányzati képviselő arról beszélt, számos új vállalkozás települt Debrecenbe, és nőtt a foglalkoztatottság.

Iparági hírekDebrecenDryvit Profi Kft.munkásszállók

Hírlevél

Hirdetés