2024.03.19, Kedd
Cégvezető-váltás a Property Marketnél
Borítókép: BudaPart a Lágymányosi-öböllel - Property Market/Palkó György

Cégvezető-váltás a Property Marketnél

Market Csoport

2022.12.07. 15:20

December 7-ével távozik posztjáról Dr. Schrancz Mihály, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója.

Hamarosan ügyvezető-váltásra kerül sor a Market Csoport ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalatának élén: Dr. Schrancz Mihály – aki a Property Market Kft. 2015-ös alapítása óta vett részt a vállalat munkájában, kezdetben, mint fejlesztési igazgató, majd 2020-tól, mint ügyvezető – 2022. december 7-ével távozik a társaság éléről – derült ki a Market Csoport lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményéből.

Mint írják, Dr. Schrancz Mihály a Property Marketben nyújtott és az eddig megvalósult projektek során végzett elhivatott és kitartó munkáját a tulajdonos ezúton is köszöni és a további szakmai kihívásokhoz sok sikert kíván.

A Property Market, mint a Market Építő Zrt. ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalata - melynek zászlóshajó projektje a Kopaszi-gátnál megvalósuló BudaPart - elkötelezett a beruházás nagyívű fejlesztési stratégiájának folytatásban, valamint városszerte, új ingatlanfejlesztések beindításában.

Céljaik megvalósítása és a Market Csoporton belüli szinergiák jobb kihasználása érdekében - Mihály távozását követően - a tulajdonos egy más szemléletű vezetői struktúra mellett kívánja folytatni a cég működtetését, melynek részleteiről hamarosan szintén tájékoztatást fog adni a cégcsoport.

Iparági hírekMarket Építő Zrt.Property Market Kft.iparági hírek