2024.04.24, Szerda
Horvát ingatlanfejlesztő cég magyar befektetőket keres: különféle projekteket és szolgáltatásokat kínál
Fotók: DDG Group

Horvát ingatlanfejlesztő cég magyar befektetőket keres: különféle projekteket és szolgáltatásokat kínál

DDG Group

2023.02.17. 16:00

A DDG Group megbízható partnere lehet a magyar cégeknek az energetikai, infrastrukturális, építőipari és turisztikai beruházások megvalósításában.

Ahogy azt már korábban megírtuk, a DDG Group regionális vezető szerepet tölt be az Adriai-tenger partján megvalósuló turisztikai és Mixed-use projektek fejlesztésében, valamint a barnamezős projektek akviziciójában és megvalósításában, melyekhez magyar befektetőket keres – lapunknak újból nyilatkozott Denis Šikljan, a  DDG Group ügyvezetője.

A cég az integrált tervezési és kivitelezési szolgáltatások legátfogóbb kínálatát nyújtja Horvátországban.

„Célunk, hogy a DDG Group olyan szervezet legyen, amely részt vesz a fejlesztésben (építészetben és tervezésben), projektmenedzsmentben és kivitelezésben” – mondta Denis Šikljan.

A teljes körű szolgáltatás a következőket tartalmazza:

  • ingatlan vagy föld vásárlása,
  • műszaki és pénzügyi elemzések készítése,
  • építészeti tervezés,
  • építési engedélyek ügyintézése,
  • építésvezetés,
  • karbantartás és értékesítés.

Íme néhány példa, amelyben a DDG Csoport megbízható partnere lehet a magyar cégeknek

A legjobb helyen kialakított, 300 lakással, bevásárlóközponttal, szállodával, irodahelyiséggel és garázzsal rendelkező Fiume Urban Complex projekthez partnereket vár a DDG Group!

„Egyedülálló befektetési lehetőséget kínálunk Rijeka legvonzóbb részén: Egy rendkívül különleges vegyes használatú projekt készült, amely lakó-, vendéglátó- és üzlethelyiségeket foglal magába. A helyszín a meglévő infrastruktúrával jól kapcsolódik a belvároshoz, a közeli autópályához, közúthoz és vasúthoz. A nyüzsgő kereskedelmi övezettől távol található apartmanokból gyönyörű kilátás nyílik az Adriai-tengerre is” – ismertette a projektet az ügyvezető.

 

A cég részt vehet a Kvarner-öbölben található Wyndham Grand Mixed-use projekt fejlesztésében

A projekt a már meglévő szállodákból, apartmanokból és villákból áll 160.000 négyzetméter összterülettel.

A projekt 3 ütemben fejleszthető:

  • Az első ütem: egy szállodából és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokból tevődik össze, mely 160 szobásra növelheti a szálloda kapacitását.
  • Második ütem: az apartmanok átalakítása.
  • Harmadik ütem: 80 villa építése, amelyre saját kertet, hidromasszázs kádakat és szaunákat építhet.

Az első ütemben már minden közös létesítmény megépült, így a harmadik ütemben jelentősen meg lehet növelni az elmúlt években megnövekedett turisztikai igények befogadására alkalmas üzemi kapacitásokat. A telken már be van kötve az út, villany és víz.

Ez az első ilyen jellegű projekt a régióban, amely ötcsillagos üdülőhelyen ötvözi az üdülést, wellnesst, gyógywellnesst, sport- és kongresszusi turizmust. A lejtős terep miatt a meglévő apartmanokból gyönyörű kilátás nyílik az Adriai-tengerre és Krk szigetére.

A Hotel View jelenleg 90 szobás kapacitással üzemel, további 70 szoba építése szükséges. A szobákat számos kényelmi szolgáltatás kíséri. Az üdülőhely legjobb elhelyezkedése a fürdőközpontnak van fenntartva, amely összesen 10.000 négyzetméteren beltéri és 4.000 négyzetméteren kültéren kínál SPA-szolgáltatások széles skáláját.

A település mindössze 30 kilométerre van a Krk repülőtértől és 180 kilométerre a zágrábi repülőtértől. A főbb autópályák közelsége miatt a helyszín Európa-szerte jól megközelíthető az autósok számára. Elkészültek a beruházáshoz szükséges tervek és engedélyek, ami egyedülálló lehetőséget ad.

 

A DDG Csoport magyar befektetőket keres együttműködésre a Fraoua all-inclusive Hotel átvételéhez

A 4 csillagos all-inclusive Fraoua szálloda a dalmát tengerparton található, és kiváló lehetőséget kínál a már meglévő, nagy fejlődési potenciállal rendelkező vállalkozásokba való befektetésre, hiszen a szálloda évek óta sikeresen működik. Ez az üdülőhely magában foglalja a szálloda főépületét, az F&B épületet, a villákat és a kempinget.

Összesen 183 szálláshely és 28 villa 112 vendég elszállásolására alkalmas. A szálloda nyitott, fűtött úszómedencével,  gyermekmedencével, fedett fitneszteremmel, valamint családi és szórakoztató zónával várja vendégeit. A kempingben 42 kempingsátor található, hozzáféréssel a szaniterekhez, víz- és villanycsatlakozáshoz.

Egy évek óta sikeresen működő szálloda megvásárlása biztonságos befektetés lehet az érdeklődők számára.

A cég tevékenységéről ide kattintva olvashat bővebben.

Iparági hírekDDG Groupiparági hírekingatlanfejlesztésHorvátországbarnamezős beruházásokzöldmezős beruházásturisztikaenergetikainfrastruktúra