2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Bravúros játékkal nyerte el az építőipar focikupáját a KÉSZ Csoport
Fotók: KÉSZ

Bravúros játékkal nyerte el az építőipar focikupáját a KÉSZ Csoport

magyarepitok.hu

2023.10.12. 16:54 - Hegedűs Gergely

A magyar építőipar meghatározó vállalatcsoportja az utolsó pillanatban ugrott be az Építő Kupa focitornájára, hogy aztán veretlenül meneteljen el a végső győzelemig.

Hirdetés

Remek teljesítménnyel nyerte meg az Építő Kupa futballtornáját a KÉSZ csoport csapata a budapesti Ikarus BSE Sporttelepen. A PromoSport által hagyományosan megszervezett Építő Kupán és Családi Napon ezúttal is az építőipar számos vállalata vett részt: a különböző generálkivitelezők, kiemelt beszállítók és szolgáltató vállalatok összesen 32 csapatot indítottak el.

A lapunkhoz eljuttatott beszámoló szerint a 2021-es Magasépítők Kupán ezüstérmes KÉSZ Csoport bravúros játékkal vette az akadályokat: mindössze két döntetlent engedtek az ellenfeleknek, a többi meccset rendre megnyerték a selejtezőkben és a késő délutáni négyes döntőben is.


Mostantól a KÉSZ Csoport vitrinjében csillog az Építő Kupa

A négyes fináléra erős mezőny alakult ki: a KÉSZ Csoport csapata mellett a tavalyi Infrastruktúra Kupa második helyezettje, a V-Híd Zrt., valamint a Merkbau Zrt. és a Promosport rendezvényein először megjelenő MKIF Zrt. együttesének sikerült idáig eljutnia. A fordulatokban bővelkedő focitorna végső győztese a KÉSZ Csoport lett, az ezüstérmet a V-HÍD Zrt., a bronzérmet a Merkbau Zrt., míg a negyedik helyet az MKIF Zrt. csapata szerezte meg.

A kupát a hagyományoknak megfelelően a győztes csapat vezetője, Varga Mihály a KÉSZ Csoport alapító-tulajdonosa, egyben a Felügyelőbizottság elnöke vette át: az Építő Kupa így mostantól a KÉSZ Csoport vitrinjében csillog. Érdekesség, hogy a KÉSZ Csoport csapata az utolsó pillanatban, felkérés alapján indult a tornán, és így sikerült kiemelkedő teljesítményt nyújtania. A kupagyőztes együttes a Hamar Tamás, Molnár Csaba, Nagysolymosi Ádám, Némedi Ákos, Péter Sándor, Szanka Roland, Varga Bence, Véró Viktor összetételű kerettel érte el a sikert.

Zima Tímea a KÉSZ Csoport marketingkommunikációs vezetője az eseménnyel kapcsolatban elmondta, a társaság nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szakmai kihívások és a lehető legjobb munkakörnyezet mellett közösséget is építsen a munkatársai körében. "A pozitív visszajelzések alapján azt tapasztaljuk, hogy értékelik a kollégák, ha vannak közös programok, csapatépítők, továbbképzések, illetve olyan előadások, workshopok, amelyek hozzájárulnak a dolgozók jobb közérzetéhez. Ennek érdekében rendszeresen szervezünk különféle aktivitásokat, eseményeket kollégáink számára Budapesten, Kecskeméten és Szegeden egyaránt" - összegzett a marketingkommunikációs vezető.

Galéria

Iparági hírekKÉSZ CsoportMKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Zrt.V-Híd Építő Zrt.

Hírlevél

Hirdetés