2024.04.29, Hétfő

Hirdetés

Az Év Épületgépész Mérnöke a Lindab Oktatási és fejlesztési vezetője
Lindab

Az Év Épületgépész Mérnöke a Lindab Oktatási és fejlesztési vezetője

magyarepítok.hu

2023.12.06. 14:00 - Móré Levente

Vigh Gellért 20 éve támogatja szaktudásával a Lindab Kft. munkáját.

Hirdetés

Minden év végén, egy neves esemény keretében, az Épületgépész Bálon kapják meg elismerésüket az épületgépész szakma legkiválóbb képviselői. A díjat kiemelt szakmai zsűri döntése alapján ítélik oda és olyan jelöltek kaphatják meg, akik az épületgépészet terén az évben kiemelkedő szakmai, tudományos vagy gazdasági tevékenységet folytattak, példát mutatva ezzel az épületgépészek, sőt, a társszakmák számára is. 

Vigh Gellért a kitüntetést Gyurkovics Zoltántól, MMK Épületgépészeti Tagozata és az OMÉN KB elnökétől, illetve a Weishaupt Kft.-t képviselő Versits Tamástól vehette át ünnepélyes díjátadó eseményen, az OMÉN Zárórendezvényén, az Épületgépész Bálon.

 

 

Épületgépészek szolgálatában

Gellért 20 éve dolgozik a Lindabnál, jelenleg Oktatási és fejlesztési vezetőként, valamint Regionális fejlesztési vezetőként irányítja az innovatív projekteket Magyarországon és a CEE régióban. Számos helyi és nemzetközi fejlesztés fűződik a nevéhez, továbbá olyan jelentős projektek gépészeti tervezése során nyújtott segítséget, mint a Magyar Zene Háza. Eredményeit nemcsak a hazai, de a nemzetközi közösség is elismeri. Amint közleményében a Lindab hangsúlyozta:

„Gratulálunk kollégánknak, rendkívül büszkék vagyunk rá és köszönjük, hogy kivételes szakértelmével, mindig nyitott, pozitív személyiségével és hozzáállásával segíti a kollégák és a szakma folyamatos fejlődését!”

Oktatási és fejlesztési vezetőként Vigh Gellért csapatával az épületgépész-szakma építésén dolgozik. Egyetemeken, kamarai eseményeken, illetve a vállalat saját oktatásain megoldásközpontú előadásokkal segíti, hogy a gépész hallgatók és a tervezők a legjobb, leghatékonyabb és a legjobb minőségű megoldásokat választhassák projektjeik tervezésénél. A Lindab csapatának fontos feladata a a gépész tervezők teljeskörű szakmai támogatása, amelynek során a méretezésben, valamint az építőipari projektek egyedi igényeihez legjobban illeszkedő professzionális légtechnikai termékek és megoldások kiválasztásában nyújtanak fontos segítséget. A Lindab hazai és nemzetközi termékfejlesztései mind ezt a célt szolgálják: energiahatékony, fenntartható és minőségi légtechnikai megoldásokat nyújtani az építőipar számára.

 

Iparági hírekLindabkitüntetéselismerésÉv Épületgépész Mérnökeépületgépészet

Hírlevél

Hirdetés