2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Helyzetértékelés és jövőtervezés az idei CONSTRUMA-n az építőanyag-gyártók és kereskedők szemszögéből

Helyzetértékelés és jövőtervezés az idei CONSTRUMA-n az építőanyag-gyártók és kereskedők szemszögéből

magyarepitok.hu

2024.03.12. 16:46 - Sándor Csilla

A szakmai előadások és panelbeszélgetések az épületenergetikai megoldások témája köré csoportosulnak.

Hirdetés

Az építőanyag-gyártók képviselőinek részvételével szakmai konferenciát rendez az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) a Construma 42. Nemzetközi építőipari szakkiállítás nyitónapján, április 10-én 14 órától. Az esemény partnere az Építési és Közlekedési Minisztérium és a HUNGEXPO Zrt.

A rendezvényen általános helyzetértékelést ad Csepreghy Nándor, az Építési és Közlekedési Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes és Koji László, az ÉVOSZ elnöke.

Fókuszban az épületenergetika

A szakmai programban az épületenergetikai megoldásokról Gódi Attila, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. ügyvezető igazgatója, az ÉVOSZ Hazai Építőanyag-gyártó Tagozatának elnökségi tagja tart előadást, amit panelbeszélgetés követ. Az előadóhoz csatlakozik Horváth Viktor, az Energiaügyi Minisztérium energiaátmenetért felelős helyettes államtitkára, Ács Balázs, a Masterplast Nyrt. alelnöke és Barabás Árpád, a Barabás Téglakő Kft. ügyvezetője.

 

Fotó: illusztráció

 

2024. az építőanyag-kereskedők szemszögéből

Az idei év kereskedelmi fókuszú elemzését Juhász Attila, az Új Ház Zrt. Igazgatóságának elnöke, az ÉVOSZ Magyar Építőanyag-kereskedelmi Tagozatának elnöke prezentálja. Majd a témát panelbeszélgetés keretében újabb szemszögből is megvilágítja Határ Renáta, az Építési és Közlekedési Minisztérium Építésgazdaságért felelős helyettes államtitkára és Buday-Malik Adrienn, az ÉMI Nonprofit Kft. vezérigazgatója.

Iparági hírekÉVOSZConstrumaÉpítési és Közlekedési MinisztériumHungexpoépítőanyag-gyártóképületenergetikaszakmai konferencia

Hírlevél

Hirdetés