2024.07.27, Szombat

Hirdetés

Mérnökök, figyelem! Ösztöndíj és gyakornoki lehetőség!

Mérnökök, figyelem! Ösztöndíj és gyakornoki lehetőség!

magyarepitok.hu; bayerconstruct.com

2024.06.06. 07:40 - Bíró Beáta

Magyarország meghatározó, folyamatosan fejlődő építőipari vállalata szakmai tapasztalatszerzésre várja azokat az egyetemi hallgatókat, akik valós építési helyszíneken szeretnének gyakorlati tudást szerezni.

Hirdetés

A dinamikusan fejlődő, száz százalékban magyar tulajdonú Bayer Construct Zrt. nemcsak a vállalat technológiai, innovatív fejlődését tartja fontosnak, de kiemelten kezeli a fiatal generáció integrálását, a tudás átadását is.

A cégcsoport folyamatosan keresi új kollégáit szellemi és fizikai munkakörökbe egyaránt: építő-, építész-, gépész- és villamosmérnök hallgatók részére kínál ösztöndíj és gyakornoki lehetőséget.

A karrieroldalukon megjelent hirdetmény szerint amit kínálnak: 

  • stabil, dinamikusan fejlődő vállalati háttér;
  • hosszú távú, stabil álláslehetőség;
  • felelősségteljes és kihívást jelentő munka;
  • folyamatosan felfelé ívelő karrierlehetőség;
  • versenyképes jövedelem.

 

Figyelembe veszik az egyetemi elfoglaltságot

Az ösztöndíjasok havi nettó 250.000 HUF juttatásban részesülnek 12 hónapon keresztül, heti 20 óra ledolgozása esetén. A cég figyelembe veszi a hallgatók tanulmányait és egyetemi kötelezettségeit, hiszen azok előrehaladása elsőbbséget élvez. Tehát, ha valaki többet tud vállalni, a fizetése is azzal arányosan alakul. Ha kevesebbet, akkor értelemszerűen azzal arányosítják a juttatást.

A vállalat lehetőséget ad valós építkezések megtekintésére, és a hallgatók kipróbálhatják magukat az előkészítés, építésvezetés, kivitelezés és vállalkozás területein is. A Bayer Construct Zrt. célja, hogy a cégnél eltöltött egy év alatt mindenbe betekintést nyerjenek a fiatalok, hogy ezzel is segítsék pályaválasztásukat.

 

 

A jelentkezés feltételei: minimum 3,51 halmozott, súlyozott átlag, illetve BSc képzésen teljesített minimum 120 kredit előnyt jelent a felvételi eljárás során. A jelentkezéseket az [email protected] címre várják, határidő: 2024. augusztus 1.

A pályázókkal személyes elbeszélgetésekre is sor kerül, valamint havi beszámolókat kérnek majd a különböző területeken szerzett tapasztalatokról.  

 

A cég a szakképzésben már bizonyította elhivatottságát

A Bayer Construct Zrt. két másik meghatározó építőipari vállalattal, a Market Építő Zrt.-vel és a KÉSZ csoporttal együtt két évvel ezelőtt ágazati képzőközpontot hozott létre. A Tudásépítő Team célja, hogy diákokból és felnőttekből olyan építőipari szakembereket képezzen, akik a legmodernebb technológiákkal képesek maradandó építőipari értéket teremteni.

Iparági hírekBayer Construct Zrt.gyakornoki programfiatal mérnökök

Hírlevél

Hirdetés