2024.06.18, Kedd
25 tonnás kamionokat is elhúznak a HE-DO Kupa erősemberei
illusztráció (nagyakos.hu)

25 tonnás kamionokat is elhúznak a HE-DO Kupa erősemberei

magyarepitok.hu

2017.10.26. 14:26 - Antal Zsófia

Október utolsó szombatján Veresegyházon mérik össze erejüket Magyarország legerősebbjei: a feszülő izmoké és a kitartásé lesz a főszerep.

Hirdetés

Szombaton kerül megrendezésre a HSMA Erősember Páros Országos Bajnokság – HE-DO Kupa 2017, melynek a HE-DO Kft. veresegyházi telephelye és a Veresegyházi Medveotthon adnak otthont. A verseny fő szervezői az ország legerősebb embereit tömörítő Hungarian StrongMan Association és a Prémium Média & Sport Management Zrt.

magyarepitok.hu

A verseny során az elszánt erősemberek kétszemélyes csapatokat alkotva több különböző számban mérhetik össze erejüket. A nap legnagyobb látványosságának számító hámmal történő páros kamionhúzásban a szombati napon három, egyenként 25 tonna súlyú teherautó is megmozgatásra kerül.

HSMA Magyarország Erős Emberei (Facebook)

A rendezvény délelőtt 10:00-kor a HE-DO Kft. Hajó u. 12. szám alatti telephelyén kezdődik, a délutáni programok, melyek a páros rönkemelést, az izlandi keresztcipelést, valamint a Thor kalapács kitartást foglalják magukba, a Veresgyházi Medveotthonban kerülnek megrendezésre. A verseny az érdeklődők számára ingyenesen látogatható. Az eseményről a Sport1 csatorna jóvoltából televíziós felvétel készül.

KirakatVeresegyházHE-DO

Hírlevél

Hirdetés