2024.03.29, Péntek
A legkényelmesebb építkezés az Ytong Kész-Ház rendszerrel
Fotók: Xella Magyarország Kft.

A legkényelmesebb építkezés az Ytong Kész-Ház rendszerrel

Xella Magyarország Kft.

2019.12.16. 14:28 - Gyöngyösi Klaudia

A Xella Magyarország Kft., az Ytong építési rendszer gyártója és forgalmazója az Ytong Kész-Ház Partnerein keresztül komplex, az építés teljes folyamatát lefedő rendszert kínál.

Hirdetés

Kétféle embertípus van, ha az építkezés kerül szóba: az egyik szeret mindent maga intézni és vannak azok, akik a legszívesebben a kész kulcsot vennék csak át. Azok, akik már végigcsináltak egy építkezést, és rossz tapasztalatot gyűjtöttek, valószínűleg az utóbbi lehetőség mellett teszik le a voksukat.

Ami nem azt jelenti, hogy ne lenne jó érzés olyan házban lakni, aminek az utolsó szeglete is úgy épült meg, ahogyan azt az építtető megálmodta, és ahol nem kell kompromisszumokat kötni, ami egy használt ingatlan megvásárlásánál sajnos elkerülhetetlen.

Az idealizált megoldás az lehetne, ha az elkészült tervek alapján, a kivitelezővel történt egyeztetést követően - minden további utánajárás nélkül - a megrendelő kulcsra kész családiház birtokossá válhatna. Ilyen lehetőség persze nincsen, mert egy építkezés elég komoly rizikófaktorral jár.

 

A Kész-Ház rendszer megoldást kínál

Viszont a jó hír az, hogy van egy szolgáltatás, amit mégis hasonlít az ideálishoz. Az Ytong Kész-Ház rendszer egy olyan lehetőséget nyújt a magánépíttetőknek, amelynek révén megvalósíthatja az otthonáról, házáról szőtt elképzeléseit.

A vállalat már a kezdetektől fogva segítséget nyújt, hogy az új otthon megteremtése minél kevesebb fejtörést okozzon. A Xella Magyarország Kft. - mint az Ytong építési rendszer gyártója és forgalmazója - szolgáltatási rendszerét immár 20 éve indította útjára, mely kifejezetten a leendő családi ház építőinek készült.

A tervezéstől a családi ház megépítéséig az Ytong Kész-Ház Partnerek jelentik a rendszer gerincét. Az Ytong Kész-Ház Partnerein keresztül komplex, az építés teljes folyamatát lefedő rendszert kínál. A kijelölt partnerek a tervezést, a kivitelezést, építőanyagok beszerzését, az építkezés bonyolítását, fogják össze, kezelik a helyi adottságnak és az építtetői igényeknek megfelelően.

 

A típustervekkel könnyebb a választás

Ahhoz, hogy az építtetői elgondolások testet öltsenek, először építészeti tervekre van szükség. Az építtető, amennyiben csak elképzelésekkel rendelkezik, a többféle házakat tartalmazó mintaterv katalógusból választhat. A típustervek megkönnyítik a választást, mind a funkciót, mind a formát tekintve.

Az építtető által kiválasztott mintatervet a partnerek az adott helyszínre adaptálják, vagy szükség esetén áttervezik. Ami persze nem jelenti azt, hogy leendő otthon pontosan úgy kell, hogy megépüljön, ahogy a terven szerepel hiszen, ha változtatást szeretne a tervben a megrendelő, akkor arra is van lehetőség.

Bővebben információ a programról, ide kattintva olvashatnak.

Galéria

KirakatXella Magyarország Kft.innovációlakásépítés

Hírlevél

Hirdetés