2024.05.30, Csütörtök
Nyolcezer négyzetméternyi iroda építésén dolgozik a Graphisoft

Nyolcezer négyzetméternyi iroda építésén dolgozik a Graphisoft

mti

2016.08.09. 15:56 - Admin

A volt óbudai gázgyár területén fekvő irodaparkban három új épületet adnak át két éven belül.

Hirdetés

A Graphisoft féléves jelentésében több új beruházásról is beszámolt. Az ingatlanfejlesztő cég az óbudai Graphisoft Parkban az SAP főépületéhez illeszkedve egy új, mintegy 2500 négyzetméter alapterületű szárny építését vállalta.

Emellett egy 3000 négyzetméteres szárny is megépül, részben új bérlők, részben az SAP által kért esetleges további bővülésre vonatkozó opció kielégítésére. Ezen túlmenően egy további 2500 négyzetméter alapterületű, kisebb cégek és start-up vállalkozások igényeire optimalizált épület felépítését is tervezik.

 

A Duna-Dráva 3000 tonna cementet gyárt le a projekthez

A Graphisoft Park bérbe adható irodaterülete 2017-18-tól így összesen mintegy 8.000 négyzetméter új fejlesztéssel bővül. A Duna-Dráva Cement honlapján kiderült, a nagyszabású projekthez szükséges transzportbeton a cég váci cementgyárában készült, összesen 3000 tonna cementből.

 

A fejlesztések hozzák majd az ugrást

A jelentés szerint a Graphisoft Park SE 2016-ra a tavalyival megegyező, 9,5 millió euró (mintegy 3 milliárd forint) árbevételt, és az előző évit kismértékben meghaladó, 3,1 millió euró nettó eredményt vár. Az árbevétel és a profit további növekedésével az új fejlesztések 2017-es átadása után számol a társaság.

(képek: duna-drava.hu)

Mi épül?ingatlanfejlesztésiroda

Hírlevél

Hirdetés