2024.03.19, Kedd
Májusra elkészül a hatemeletes lakópark Győrszigetben
otpbank.hu

Májusra elkészül a hatemeletes lakópark Győrszigetben

magyarepitok.hu

2016.09.26. 11:03 - Antal Zsófia

A Westbau által épített, 201 lakásos társasházban a másfél szobástól a penthouse lakásig terjed majd a méretskála. Az első lakók az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál résztvevői lesznek.

Hirdetés

Elérte legmagasabb pontját az Olimpia Sétány lakópark Győrben, a Sziget városrészben. Az új otthonokat a volt növényolajgyár helyén, az OTP Ingatlan Zrt. beruházásában építi a West Hungária Bau Kft. (WHB). A WHB munkatársai és a projekten dolgozó partnerek az épületszerkezet csúcsán, a 6. emeleti liftgépházon elhelyezték az ilyenkor szokásos bokrétát.

Az átadás 2017 őszére várható, de júliusban rövid ideig már az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) résztvevői is kipróbálhatják, mivel a fesztivál ideje alatt olimpiai faluként funkcionál majd.

kép: WHB

A több mint félhektáros területen megvalósuló E alakú, három lépcsőházból álló társasházban hat emeleten összesen 201db, 43-112 m2 területű lakás épül. A lakások többsége másfél-kétszobás, 43-65 m2 közötti alapterületű lesz, de megtalálhatók lesznek a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is, míg a legfelső emeleten nagy, tetőteraszos penthouse lakások épülnek. A kapcsolódó parkolókban összesen 212 férőhelyet alakítanak ki.

Jelenleg 200 fő dolgozik a 2017 májusáig tartó építkezésen. A szerkezetépítési munkák már a végükhöz közelednek, az elektromos védőcsövezések zajlanak, a már elkészült területeken elkezdődött a téglafalazatok építése. A munkálatokba bekapcsolódtak a gépészek és a vakolók is.

2016. május eleje óta zajlik az Olimpia Sétány értékesítése, az eltelt csaknem 5 hónap alatt közel 80 lakás talált gazdára. A beruházó szerint továbbra is jelentős érdeklődés mutatkozik az épülő lakásokra, így többségüket várhatóan eladják az átadásig.

Galéria

GyőrWEST HUNGÁRIA BAU Kft.Mi épül?új építésű lakásoklakópark

Hírlevél

Hirdetés