2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Csaknem 8 ezer négyzetméteres üvegház épül Hódmezővásárhelyen
horconex.nl

Csaknem 8 ezer négyzetméteres üvegház épül Hódmezővásárhelyen

kozbeszerzes.hu, agroszemek.hu, hodkertesz.hu

2016.11.30. 11:40 - Antal Zsófia

Helyi zöldségtermesztő cég 274 millió forintos beruházásában, s szintén helyi cég kivitelezésében készül az új létesítmény.

Hirdetés

A Hód-Rubisco Kft. részére 7833,8 négyzetméter alapterületű, automatizált üvegházat épít a hódmezővásárhelyi székhelyű Agroszemek Bau Kft., nettó 274 millió forintért. A Csomorkányi úton épülő üvegház 144 négyzetméteres kiszolgáló térrel és 292 négyzetméternyi betonozott járdával is rendelkezik majd. Szintén az Agroszemek Bau feladata a fűtés és az üvegházi termesztéshez szükséges technológia kialakítása és telepítése, valamint az elektromos szerelés.

A Hód-Rubisco Kft. a Hódkertész Kft. egyik tagvállalkozása. A Hódkertész Magyarország dél-alföldi régiójában működő, kizárólag termelői tulajdonban álló kereskedő vállalkozás. Tagjai éves szinten közel 4000 tonnányi paradicsomot, paprikát és uborkát termelnek.

Az Agroszemek Bau Kft. 2008 végén alakult Hódmezővásárhelyen. Építőipari tevékenységi körében a korszerű üvegházak építésére specializálódott. Többségi tulajdonosa az Agroszemek Kft., mely elsősorban mezőgazdasági termeléssel foglalkozik 20 éve.

Mi épül?építőipari cégekHódmezővásárhely

Hírlevél

Hirdetés