2024.04.18, Csütörtök
Új irodaház épül a budapesti fürdők központi irodáinak
(illusztráció)

Új irodaház épül a budapesti fürdők központi irodáinak

magyarepitok.hu

2016.11.08. 16:36 - Hegedűs Gergely

A Dagály átmeneti bezárása miatt Óbudára költözött a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Hirdetés

A Közbeszerzési Hatóság hirdetménye szerint a Thermo Épgép és az Újlaki Építő kivitelezi a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. számára épülő új irodaházat a III. kerületi Szőlő utcában. A társaság vezetősége és központi irodája azért költözött át a Dagály melletti Népfürdő utcából a III. kerületbe, mert a Dagályt a vizes vb idejére átmenetileg bezárták.

A magyarepitok.hu a cégtől úgy értesült, hogy az átköltözés után nem fért el minden osztály a Szőlő utca 38.-40. szám alatti ingatlanon (ezen osztályoknak átmenetileg irodákat bérelnek), ezért bővítésre lesz szükség. A közbeszerzés hirdetménye szerint a négyszintes új irodaház alapterülete 251 négyzetméter lesz, és a meglévő 464 négyzetméteres irodaház mellé épül fel. A beruházás nettó értéke 223 millió forint.

A budapesti Thermo Épgép Kft. honlapja szerint főleg épületgépész szolgáltatásokkal és komplex épületenergetikai felújításokkal foglalkozik, ám az utóbbi években már építőipari generál kivitelezéseket is vállal. A magyar tulajdonú társaság legutóbbi nettó éves árbevétele 2,65 milliárd forint volt. A szintén fővárosi Újlaki Építő Kft. generálkivitelezéssel foglalkozik, az Óbuda Gruop tagja. Legutóbbi nettó éves árbevétele 3,4 milliárd forint volt.

Mi épül?építőipari cégekThermo Épgép Kft.Újlaki Épgép Kft.iroda

Hírlevél

Hirdetés