2024.04.23, Kedd
Oktatási központot épített a Telekom a készülő új székház mellé
illusztráció (pappeskosa.hu)

Oktatási központot épített a Telekom a készülő új székház mellé

MTI

2017.08.30. 10:17 - Antal Zsófia

A cég évente kétezer munkavállalót képez tovább, ennek lesz fontos helyszíne a most átadott épület, ahol ráadásul kiválasztási központot is kialakítanak.

Hirdetés

Új oktatási központot adott át a Magyar Telekom Budapesten, amelyet 400 millió forintból épített fel - közölte a cég az MTI-vel. A IX. kerületben létrejött épületben többek között 12 tréningtermet, műszaki- és gyakorlótermeket és oktatói szobákat alakítottak ki.

Mindez évente 2 ezer munkavállaló képzését teszi lehetővé, a képzésekre a cég évente körülbelül 30 millió forintot fordít. Friedl Zsuzsanna humánerőforrás vezérigazgató-helyettes elmondta: a központ többek között szakmai alapképzések, nyelvi képzések, készségfejlesztések és tréningek lebonyolítását is lehetővé teszi.

A közlemény idézi Szabó János gazdasági vezérigazgató-helyettest, aki szerint az intézmény működésétől a vállalaton belüli tudásbázis egységesítését várják. Az épület a vállalat új, még épülő székházának közelében áll, és a Deutsche Telekom kiválasztási és értékelő központot is üzemeltet majd itt - áll a közleményben.

Mi épül?Magyar TelekomFerencvárosoktatási beruházás

Hírlevél

Hirdetés