2024.03.29, Péntek
Csodás panorámájú, ultramodern társasházat készít év végére az Épkar
fotók: Dernovics Tamás / magyarepitok.hu

Csodás panorámájú, ultramodern társasházat készít év végére az Épkar

magyarepitok.hu

2017.09.05. 12:03 - Antal Zsófia

Újlipótvárosban épül fel a 11 emeletes ingatlan, melyben az egyszobástól a penthouse-ig terjed a lakások mérete, terasszal, tárolóval és garázzsal kiegészítve.

Hirdetés

A WestEnd City Center szomszédságában egy foghíjtelekre épít 50 lakásos társasházat az Épkar Zrt. A Csanády utcában létrejövő, 11 emeletes lakóingatlan a XIII. kerület minőségi otthonainak számát gyarapítja, azok 37-114m2 közötti alapterülettel jönnek létre (kivéve a legfelső szintet, ahol helyet kap egy 272m2-es penthouse is).

A kisebb lakások alul helyezkednek el, itt hat, majd feljebb 5 lakás készül szintenként. A hatodik emelettől kezdve már panorámásak a lakások, a legfelső két szinten pedig tetőteraszos, kiemelt panorámás lakások készülnek nagy alapterülettel. A lakások mindegyikéhez tartozik erkély vagy terasz, a homlokzati nyílászárók legtöbbje pedig alacsony parapettel készül, így a fény bejutása maximális.

A képre kattintva galéria nyílik!

Minden lakáshoz külön tároló és fedett parkoló tartozik, melyek a -1-es szinten és a földszinten lesznek kialakítva, bejáratuk a Kresz Géza köz felől elérhető. Az 50 lakás az 1-11. emeletek között létesül, melyek gyors eléréséhez két modern, csendes felvonó áll majd rendelkezésre.

 

Tetőkert, hangszigetelés és páraérzékelők gondoskodnak a komfortról

Az épület első emeletén óriási tetőkert kerül kialakításra, így a zöldfelületet sem kell nélkülözniük az ide költözőknek. A lakások közötti elválasztó falak hanggátló téglából készülnek, a homlokzati hőszigetelés pedig egyben hangszigetelő is, akárcsak a három rétegű üvegezéssel készülő homlokzati nyílászárók. Ezek mindegyike motoros redőnnyel lesz ellátva. A lakásbejárati ajtók léghanggátló tulajdonságúak, többpontos biztonsági zárral szereltek és tűzgátlóak.

A képre kattintva galéria nyílik!

Ami a lakások hőszabályozását illeti, kétcsöves, mennyezeti fűtés-hűtés és padlófűtés kerül kialakításra, mely igen magas komfortú megoldás. A mennyezet esetében a fűtés-hűtés szabályozása helyiségenként történik páraérzékelős termosztátok jelzései alapján.

A kivitelezés várható befejezése 2017. december.

Galéria

Épkar Zrt.AktuálislakásépítésXIII. kerületúj építésű lakások

Hírlevél

Hirdetés