2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Innovatív gyárfejlesztés indult el Kecskeméten
portfolio.hu

Innovatív gyárfejlesztés indult el Kecskeméten

mti

2018.06.18. 11:14 - Szabó Ákos

A Knorr-Bremse 21 ezer négyzetméteresre bővíti a megyeszékhelyen található üzemét.

Hirdetés

Modern technológiák alkalmazásával, a legújabb innovációk figyelembevételével fejleszti kecskeméti gyárát a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. – derült ki a német autóipari vállalat fejlesztés-bejelentő eseményén. A Knorr-Bremse jelenleg Kecskemét déli iparterületén található 19 ezer négyzetméteres üzeme újabb 2 ezer négyzetméterrel bővül a beruházásban, mintegy 600 millió forintos kerettel.

 

A gyorsan növekvő piaci igényre reagálva indult el a fejlesztés

 

gyartastrend.hu

Bíró Attila vezérigazgató elmondta: alig négy évvel azután, hogy átadták a új gyártóegységüket, máris bővíteniük kell. A növekvő piaci igények és a hatékonyság folyamatos növelése révén elért sikereik vezettek oda, hogy mára mind a gyártó, mind pedig a logisztikai kapacitásukat növelniük kell – tette hozzá. A Knorr-Bremse kecskeméti üzemkomplexumában jelenleg több mint ezer munkás dolgozik.

A német cég a kötöttpályás járművek és haszonjárművek fékrendszereinek piacvezető gyártóvállalata, valamint ezek további alrendszereinek beszállítója. A vállalalt forgalma a 2017-es évben több mint 6 milliárd euró volt. A Knorr-Bremse 30 országban van jelen és összesen mintegy 23 ezer embert foglalkoztat.

 

Mi épül?Kecskemétüzemépítésüzemfejlesztés

Hírlevél

Hirdetés