2024.04.19, Péntek
Közösségi és sportközponttal gazdagodott Dunaharaszti
dunaharaszti.hu

Közösségi és sportközponttal gazdagodott Dunaharaszti

magyarepitok.hu, mti

2018.06.18. 09:10 - Szabó Ákos

A Pest megyei város új létesítményében 500 fős lelátó várja majd a nézőket

Hirdetés

Átadták Dunaharaszti új sportcsarnokát szombaton. A modern technikai megoldásokkal nettó 630 millió forintból felépített többszintes épületet a székesfehérvári F-Építő Zrt. alakította ki, a projekt költségének felét pedig az önkormányzat állta.

A mintegy 2900 négyzetméter hasznos alapterületű előregyártott pillérvázas csarnok szerkezetű építményben a belépőket a játéktértől csupán üvegfallal elválasztott, jó rálátást biztosító aula fogadja. A sport- és szabadidőközpontot 500 fős nézőtérrel alakították ki, az emeletre pedig küzdősportok gyakorlására is alkalmas edzőtermet, öltözőket, vizesblokkokat és irodákat terveztek.

A nézőtér alatt raktárokat, szertárakat és egy gépészeti helyiséget adtak át, a sportcsarnok környezetében pedig térvilágítással ellátott 140 férőhelyes parkoló és három buszparkoló épült.

 

Nem csupán sportközpontot kapott a város

Az új létesítményt nem csupán sport és szabadidős célokra tervezik használni, hanem a város közösségi életének egyik központjának is szánják. A csarnokot átadó Szabó Tünde államtitkár kiemelte: az új sportlétesítmény kínálatával, kényelmével és modern technikai megoldásaival jelentősen hozzájárul a település közösségi értékeinek gyarapításához.

Mi épül?építőipari cégeksportberuházásoksportcsarnokDunaharasztiF-Építő Zrt.

Hírlevél

Hirdetés