2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Milliárdos vállalkozásfejlesztési projekt indult Komárom-Esztergomban
Illusztráció - pixabay.com

Milliárdos vállalkozásfejlesztési projekt indult Komárom-Esztergomban

mti

2018.07.16. 12:03 - Szabó Ákos

Kezdő vállalkozók tevékenységét támogató inkubátorházakat építenek a megye három fontos városában mintegy 1,3 milliárd forintból.

Hirdetés

A hazai kkv-szektor erősítésére alakítanak ki vállalkozási inkubátorközpontot Esztergomban, Komáromban és Tatán. Az átlagosan 750 négyzetméter alapterületű épületekben nyílt irodákat, közösségi- és konferenciatermeket, valamint műhelyeket alakítanak ki, melyet a helyi gazdasági szereplők vehetnek majd használatba – tájékoztatott pénteken Komárom-Esztergom megyei közgyűlésének elnöke, Popovics György.

A mintegy 1,3 milliárd forint összköltséggel felépülő központok finanszírozásához az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) forrásait veszik igénybe.

 

Vállalati inkubátorház Budapesten (in-management.hu)

 

Az ipari parkok közelében építkeznek

A projekt során Esztergomban a Városi Gazdakör épületét bővítik ki, Komáromban és Tatán pedig új létesítményt adnak majd át a települések ipari parkjai közelében. Az inkubátorházakban nem csupán irodákat és műhelyeket vehetnek igénybe a helyi érdekeltségű cégek, hanem üzleti tanácsadási és szakmai szolgáltatásokat is

Mi épül?Tatakkv-szektorEsztergomKomárom

Hírlevél

Hirdetés