2024.05.02, Csütörtök

Hirdetés

Idén 8 szupermarkettel bővül a Spar hálózata
Illusztráció - spar-international.com

Idén 8 szupermarkettel bővül a Spar hálózata

mti, magyarepitok.hu

2018.08.23. 10:10 - Szabó Ákos

Most az Andrássy úti korábbi CBA-üzletet újították fel. A vállalatlánc eddig öt üzletet nyitott meg idén és még további hármat terveznek.

Hirdetés

Átvette és továbbfejlesztette a CBA három korábbi üzletét a Spar, szerdán az Andrássy úton adtak át egy új áruházat. A belvárosi üzlet átalakítása mintegy 140 millió forintba került.

A holland székhelyű nemzetközi üzletlánc emellett még két másik helyszínen élesztette fel a CBA elavult szupermarketekeit a nyár során. Augusztusban adták át a fővárosi Hidegkúti úti áruházat, melyet 420 millió forintból építettek át, illetve a Pest megyei Erdőkertesen júliusban készültek el egy másik üzlet 250 millió forintos rekonstrukciójával.

 

Tovább terjeszkedik a Spar

Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója az Andrássy úti üzlet átadóján elmondta: a társaság hosszú távú stratégiájába jól illeszkedik az üzletek üzemeltetésének átvétele. Hangsúlyozta, hogy miközben a vállalat folytatja saját üzlethálózata bővítését, franchise-hálózatuk méretének növelése is fontos céljuk, így a kis- és középvállalkozásoknak is van lehetőségük a csatlakozásra.

Az igazgató kifejtette:

a Spar idei beruházási kerete meghaladja a 20 milliárd forintot. A vállalat a tervek szerint nyolc új szupermarketet nyit összesen 2018-ban, amiből öt már el is készült, emellett 20 üzletüket újítják fel.

 

Tatán 8 ezer négyzetméteres Interspar épül

 

A tatai építkezés - fotó: Spányi Partners

Mindeközben Tatán egy 8 ezer négyzetméteres üzletközpontot építésébe is belekezdett a Spar-csoport, melyet a Spányi Partners Zrt. lebonyolításával kiviteleznek. A nagyszabású beruházásról legutóbb júliusban számoltunk be, a fejlesztést várhatóan 2019 év elején adják át.

Mi épül?TataBudapestáruházépítésáruházépítésErdőkertes

Hírlevél

Hirdetés