2024.04.24, Szerda
Skandináv hagyományok mentén épül újabb irodaház az Árpád hídnál
magyarepitok.hu

Skandináv hagyományok mentén épül újabb irodaház az Árpád hídnál

magyarepitok.hu

2018.09.18. 11:34 - Antal Zsófia

Közel 10 milliárd forintos projekttel fejezi be a Skanska a Nordic Light komplexumot, melynek három épülete együtt több mint 40 ezer négyzetmétert tesz majd ki.

Hirdetés

A Skanska mintegy 29 millió eurós (9,425 milliárd forintos) befektetéssel valósítja meg a Nordic Light irodakomplexum harmadik, befejező fázisát Budapest XIII. kerületében – áll a cég közleményében. A 14.000 négyzetméternyi bérelhető irodaterületet kínáló épület építési munkái megkezdődtek, és várhatóan 2020 második negyedévéig tartanak.

A Nordic Light Triót fenntartható megoldásokkal, a WELL minősítés követelményeinek megfelelően tervezték, a terveket a Paulinyi-Reith & Partners készítette. A dolgozói jóllét növelését az épület további számos előnye biztosítja majd: 2.400 négyzetméteres, multifunkcionális és a nagyközönség számára is igénybe vehető kert, kerékpártároló és a hozzá kapcsolódó öltözők, zuhanyzók, zárható szekrények, valamint töltővel felszerelt parkolók elektromos autók számára.

A képre kattintva galéria nyílik!

A hangulatos lobby a vállalat skandináv hagyományait őrizve kellemes találkozóhelyet és kikapcsolódási lehetőséget fog biztosítani az odaérkezőknek. A Skanska beépített többfunkciós épület applikációja révén a felhasználók telefonjaik segítségével léphetnek be az irodába. Az applikáció rendszámfelismerő rendszere engedélyezi a garázsba való behajtást, továbbá a tárgyalások megszervezése során lehetséges virtuális QR belépő kiállítása is a vendég számára.

Az Árpád híd közelében, a Váci úti irodafolyosón található Nordic Light 2016-ban megnyitott első két épülete 26.200 négyzetméteres, a fejlesztésről részletesen korábbi cikkünkben írtunk.

Galéria

Mi épül?Váci útirodaSkanska Magyarország Kft.

Hírlevél

Hirdetés