2024.03.19, Kedd
Több mint duplájára nő az egyik legnagyobb budapesti bevásárlóközpont kapacitása
látványterv: CPI Property Group

Több mint duplájára nő az egyik legnagyobb budapesti bevásárlóközpont kapacitása

magyarepitok.hu

2018.11.14. 11:00 - Hegedűs Gergely

Régiós életmódközponttá akar válni a megújuló Campona, a beruházás után a bérbe adható területek aránya közel 60 százalékkal lesz nagyobb, egy új park is létre jön.

Hirdetés

Az ingatlanbefektetésekkel foglalkozó CPI Property Group nyilvánosságra hozta legújabb terveit és projektjeit a cannes-i Fesztivál Palotában rendezett MAPIC nemzetközi ingatlankiállításon. Ennek során a Budapest 22. kerületében (Nagytétény) található Campona májusban bejelentett átalakítási terveiről is újra szó esett.

Az átépítés után a bérbe adható területek aránya közel 60 százalékkal lesz nagyobb, 41.000 négyzetméterről 70.000 négyzetméterre fog emelkedni. A terület majdnem 30 százaléka szabadidős tevékenységeknek ad majd otthont, és 15 százalékát éttermek, gasztronómiai egységek foglalhatják majd el. A fennmaradó 55 százalék ad majd helyet kereskedelmi tevékenységnek.

Az átépítési tervek között szerepel a Campona új gasztronómiai része felett egy panoráma tetőterasz és egy 30.000 négyzetméteres park kialakítása is.

„Komoly energiát fektettünk abba, hogy megértsük a vásárlók és a központ látogatóinak változó igényeit és vágyait" - idézte a cég közleménye Renata Kodadovát, a Campona kereskedelmi vagyongazdálkodási részlegének vezetőjét. A közlemény úgy fogalmaz, a megújuló budapesti Campona lesz Magyarország első régiós életmódközpontja.

Mi épül?ingatlanfejlesztésbevásárlóközpontCPI Property Group

Hírlevél

Hirdetés