2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Hamarosan átadják Zalaegerszeg megújult plázáját
zalaplaza.hu

Hamarosan átadják Zalaegerszeg megújult plázáját

realista.hu, magyarepitok.hu

2019.02.05. 11:18 - Hegedűs Gergely

Az összesen 2,5 milliárdos fejlesztésben a soproni, a szegedi és a debreceni pláza is megújul.

Hirdetés

Kora tavaszra véget érnek a felújítási munkálatok Zalaegerszeg legnagyobb bevásárlóközpontjában - írja a realista.hu. A beruházás annak a 2,5 milliárd forintos fejlesztési csomagnak a része, amiben négy vidéki plázáját újítja fel az Indotek Group: a zalaegerszegi Zala Plaza mellett a Sopron Plaza, a Szeged Plaza és a Debrecen Plaza érintett.

A zalai bevásárlóközpontban a realista.hu szerint tavaly nyáron kezdték meg a munkálatokat, első lépésként a belső tereket újították meg. Ennek részeként a burkolatokat lecserélték és a falakat újrafestették. Ezt követte az épület külső homlokzatának teljes megújítása, ennek részeként a Plaza új logója is felkerült az épületre.

Az épületben összesen 1600 négyzetméter burkolatot újítottak meg, amellyel egyidejűleg 400 db álmennyezet-elemet cseréltek ki, és 1400 négyzetmétert festettek át.

A világítástechnika megújítása mellett az elektromos vezetékek cseréjét, illetve kiépítését is elvégezték. Az épület külsején 3800 négyzetméter homlokzati acélfelületet mázoltak újra, az üvegfelületeken pedig 300 négyzetméter hővédő fóliát helyeztek fel.

A beruházás után megújult köntösben, új hangulati és dizájnelemekkel, valamint az eddiginél is szélesebb és változatosabb termékpalettát kínáló bérlői mixszel várja majd fogyasztókat a pláza.

Mi épül?Zalaegerszegbevásárlóközpont

Hírlevél

Hirdetés