2024.03.19, Kedd
Így gazdagodik egy helyszínen félezer új lakással a Ferencváros – friss fotók
Fotók: Allure Residence

Így gazdagodik egy helyszínen félezer új lakással a Ferencváros – friss fotók

magyarepitok.hu, allurebudapest.hu

2019.04.18. 11:06 - Szabó Ákos

A fővárosi Vágóhíd utcában 65 ezer négyzetméteres lakóparkot építenek – a fejlesztés 2020-ban készül el az EMEL munkálataival a Spányi Partners lebonyolításában.

Hirdetés

Nagy érdeklődés övezi a Budapest lakáséhségét csillapító projekteket és a piaci rést felismerve számos beruházó dolgozik hatalmas lakóparkok és városnegyedek építkezésén. A IX. kerület belső részének határán, a Művészetek Palotája és a Lurdy Ház közelében épülő Allure Residence elkészültére – ez 2020-ban várható – egész pontosan 526 új lakást kap a főváros egyik frekventált területe. Most erről a projektről adott közzé egy légifotó-galériát a beruházó.

 

A képre kattintva galéria nyílik meg.

 

Minden lakás saját teraszt kap

A többütemű projekt lebonyolításáért felelős Spányi Partners Zrt. és a generálkivitelező EMEL Kft. úgy ütemezi a feladatokat, hogy az építkezéssel párhuzamosan a szomszédos, elkészült részeket már használhassák a lakók.

 

 

Az összesen 65 ezer négyzetméteres, három társasházból álló lakóparkot hat ütemben adják át, az I. részprojektel még 2017 februárjában készültek el, azóta is folyamatosan halad a beruházás. 35-125m2-es lakásokat építenek ki, összesen 604 parkolóhellyel. Minden lakás saját, 7-125m2-es terasszal ellátott, a garázsszinten pedig egyéni, illetve közösségi tárolókat is kialakítanak. A földszinten mintegy 3000 négyzetméteres kereskedelmi- és szolgáltatóegységek jönnek létre.

Az Allure Residence három lakótömbje között tetőkerti kialakítású egységes zöldterületeket, belső kerteket alakítanak ki, melyek az épületek első emeleti szintjéhez kapcsolódnak játszó- és pihenőfelületekkel.

 

 

Galéria

Spányi Partners Zrt.Mi épül?lakásépítésúj építésű lakásokEMEL Kft.FerencvárosBudapest

Hírlevél

Hirdetés