2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Vecsésen épített új logisztikai csarnokot a Weinberg
Fotó: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

Vecsésen épített új logisztikai csarnokot a Weinberg

magyarepitok.hu

2019.04.30. 10:22 - Hegedűs Gergely

A CPI beruházása a raktárpiac rekord alacsony kínálati szintjére adott választ.

Hirdetés

Az Airport City Logisztikai Park legújabb létesítményét tavaly nyáron kezdte építeni a sárospataki központú cég. Az új létesítmény a park eddigi raktárépületeihez hasonlóan 11 méteres belmagasságú, ipari kapukkal és magas színvonalú alapkiépítéssel jött létre.

A beruházással immár 55.000 négyzetméterre nőtt a logisztikai park raktárcsarnokból, illetve irodai bérleményből álló kapacitása.

Bodahelyi András, a CPI leasing menedzsere a projekt sajtóközleményében elmondta, az új épületben az átadásig 6000 négyzetméterre szerződtek, nyár elejére pedig várhatóan 80%-os lesz a terület bérbeadása. „Cégünk célja, hogy az építőipari szűk keresztmetszet ellenére reagáljon a raktárpiac rekord alacsony kínálati szintjére” – fogalmazott a menedzser.

A közlemény az épületfejlesztések mellett a CPI egy másik fejlesztésére is emlékeztetett: 2016-ban mintegy 100 millió forintból építettek új utat a logisztikai park mellett. A Lőrinci úton a Széchenyi utat és az Airport City Logisztikai Parkot összekötő szakasz kétszer egy sávos teherforgalom számára is alkalmas aszfaltozott közútként, közvilágítással, csapadék vízelvezetéssel jött létre.

Mi épül?csarnoképítésWeinberg '93 Építő Kft.Vecsés

Hírlevél

Hirdetés