2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Luxusvillapark nyílik Budapest egyik legszebb részén
Singer Design

Luxusvillapark nyílik Budapest egyik legszebb részén

magyarepitok.hu

2019.05.13. 14:38 - Almási Krisztina

A 23 felsőkategóriás lakóépületet magába foglaló komplexumot a Római-parton alakítják ki, a lakások pedig játszótérrel, parkkal, elő- és hátsókerttel rendelkeznek majd, valamint közvetlen kapcsolatuk lesz a Duna-parttal.

Hirdetés

Hamarosan elkészül Budapest első minimál stílusú, prémium villaparkja a Római-parton, amely a „The Village” nevet kapta. Pár hónap múlva összesen 23 luxuskategóriás villát adnak át, melyeket rekordidő alatt értékesítettek.

A luxusvilla-komplexumot a főváros egyik legkedveltebb részén, a III. kerületi Római-parton hozták létre. Az otthonok elrendezését a nagy alapterület, valamint a rajta kialakított park, játszótér, az utak menti zöldsávok, a járdák és a tágas elő- és hátsókertek jellemzik, valamint közvetlen telekkapcsolattal rendelkeznek a Duna-parttal.

A beruházás során 23 minimál stílusú luxusvilla épül, amelyek csónakházzal, kültéri medencével, egy közös portával és egy közösségi épülettel is rendelkeznek majd.

A The Village-ben a szokásostól eltérő belmagassággal, időtálló felületekkel és óriási nyílászárókkal találkozhatnak majd a lakók. Mivel a villák a Duna-parthoz közel helyezkednek el, nagy hangsúlyt fektettek az árvízvédelemre is – gátat építettek, így az árterülettől teljes mértékig függetlenítették a lakóparkot.

 


Város és vidék találkozik a lakóparkban

A csaknem 2,7 hektáros alapterületen elhelyezkedő villapark a természet elemeit hordozza magában. A komplexumot a népszerű luxusvilla-építész, Singer Ádám és csapata a Singer Design álmodta meg. A tervező megjegyezte, hogy a villák tökéletes összhangot kínálnak a nyüzsgő városi élet és a kertváros csendes, idilli hangulata között.

A villapark beruházója, Németh György évekkel ezelőtt szeretett bele a Római part környékébe, korábban a közelben található Római Terasse Lakóparkot is ő építtette. 

Galéria

Mi épül?Római-partlakópark

Hírlevél

Hirdetés