2024.05.09, Csütörtök

Hirdetés

Inspiráló ötletekkel várja a vásárlókat a korszerűsített áruház Szegeden
Illusztráció

Inspiráló ötletekkel várja a vásárlókat a korszerűsített áruház Szegeden

Praktiker

2019.07.02. 11:01 - Gyöngyösi Klaudia

Az üzletház többek között 150 négyzetméternyi festékpulttal bővült, a tervek szerint pedig négy év múlva az összes üzletet felújítják.

Hirdetés

Bővítették és modernizálták a 21 éve megnyitott Praktiker áruházat Szegeden. A beruházást közel 200 millió forintból valósította meg a cég. A régió kedvelt barkácsáruháza Szeged északi városrészében, a Fehér-tói bevásárlóközpontban, az M43-as és M5-ös utak találkozásának közelségében helyezkedik el.

A komplex átalakítás során megújult több mint 6 ezer négyzetméteres áruház 252 polc- és 128 raklaphellyel bővül. Az átépítés során minden osztály új színt és arculatot kapott, valamint megújult bemutatóterekkel és inspiráló ötletekkel várják a vásárlókat.

A felújítások mellett készletbővítésre is sor került

„Kiemelkedőnek számít a Praktiker történetében az XXL méretű festékosztályunk és festékkeverő pultunk, amelyet 150 négyzetméterrel bővítettünk” - mondta Hegedűs László, a szegedi Praktiker áruházvezetője.  „Megújult a festék és festékkeverés kínálatunk, illetve új dizájn festékek értékesítését indítottuk el” – fejtette ki. „Kínálatbővítésre került sor a csempe, szaniter, bútor és lámpa osztályunkon is” – tette hozzá az áruházvezető.

Kiemelkedő szerepet tölt be az 1 800 négyzetméteres hidegcsarnok, amely megfelelő helyet biztosít a bemutatott építőipari anyagoknak. Fontos előrelépésnek tartja az üzletház, hogy az építőanyag osztályon olyan árukiadót épült, amit a vásárlók közvetlenül autóval is elérhetnek, így az építőanyagok értékesítését is elősegíti.

Összesen 130 ezer négyzetmétert újítanak fel az elkövetkező 4 évben

„A most újra megnyíló szegedi Praktiker áruházunk a legmagasabb színvonalú kiszolgálásra alkalmas” - mondta Bagaméri László, a Praktiker értékesítési igazgatója. „A beruházás értéke csaknem 200 millió forint volt.” „A szegedi Praktiker 57 munkavállalónk számára garantál biztos munkahelyet” – fejtette ki az értékesítési igazgató.

A Praktiker 2023-ig az összes üzletét szeretné felújítani, hogy minél hatékonyabban működjenek az üzletegységek. Ez összesen mintegy 130.000 négyzetméternyi értékesítési területet jelent.

Mi épül?SzegedinnovációPraktiker Kft.áruházépítés

Hírlevél

Hirdetés