2023.02.07, Kedd

Hirdetés

Még az idén átadják a BudaPart első lakóházait
portfolio.hu

Még az idén átadják a BudaPart első lakóházait

portfolio.hu

2019.07.19. 08:30 - Almási Krisztina

A főváros dél-budai részén épülő új városnegyedben az irodaházak mellett a lakóházak iránti kereslet is magas – ezek 90 %-át már értékesítették.

Hirdetés

Folyamatosan építik fel a főváros új városrészét a Rákóczi-híd budai hídfőjénél: az 53 hektáros beruházás a Market Zrt. fővállalkozói munkájával valósul meg, de számos más neves építőipari cég is szerepet vállal az építkezésben. A MOL Campus szomszédságában több ütemben elkészülő fejlesztésben a 11 szintes toronnyal és 7 szintes szárnnyal felépülő BudaPart Gate irodaháznál a létesítmény lebonyolítói és műszaki ellenőri feladatokat a Spányi Partners Zrt. látja el.

 

A Property Market fejlesztésében megvalósuló BudaPart projekt keretében olyan lakások is épülnek az irodaház mellett, melyek az új városnegyedben teljes infrastruktúrát kapnak, és minden szükséges szolgáltatás elérhető lesz ezek vonzáskörzetében.

A projekt sikerességét jól mutatja, hogy az első lakóházakat már idén átadják, ráadásul több mint 90%-ukat már értékesítették is.

A BudaParton tapasztalható tartósan magas kereslet többek közt a közkedvelt dél-budai elhelyezkedésnek, a mindössze 3,5 kilométerre található belvárosnak, a vízpart nyugalmának és a közeli parkoknak is köszönhető.

 

Ezzel párhuzamosan a fejlesztés tovább folytatódik: elkezdődött egy új épület, a BRE elnevezésű lakóház építése is, amely a BudaPart szívében, a központi park és a majdani bevásárlóutca között helyezkedik el.

Az újgenerációs megoldásokat kínáló lakóépületben többek között smart home rendszer, mozgásérzékelő, digitális termosztát, mennyezetfűtés és- hűtés, valamint gépesített konyhabútor szolgálja majd a lakók komfortját. A BudaPart legújabb lakóházának átadása 2021 nyarán várható.

Mi épül?Property Market Kft.Market Építő Zrt.Spányi Partners Zrt.BudaPartÚjbuda

Hírlevél