2024.03.28, Csütörtök
Befejező szakaszába lépett a Fradi csarnokának kivitelezése
Illusztráció (napur.hu)

Befejező szakaszába lépett a Fradi csarnokának kivitelezése

kozbeszerzes.hu

2019.08.12. 13:06 - Almási Krisztina

A második ütemmel befejeződik a 2700 négyzetméteres létesítmény kivitelezése, amelynek keretében az épület megkapja a sportpadlót is.

Hirdetés

A Pest megye határában fekvő Turán elkészült a mintegy 2700 négyzetméteres az FTC kézilabda utánpótlás csarnokának első üteme a Bástya Millenium Zrt. és a Bástya Millenium Trade Kft. konzorciuma által. Hamarosan elkezdődhet a kivitelezés második üteme mintegy 800 millió forintból, melyet szintén a Bástya Millenium Zrt. kivitelez majd - derül ki a közbeszerzési adatokból.

A Hevesy György Általános Iskola melletti területen elkészülő épületben egy szabványos, 20x40 méteres játéktér mellett egy 500 fős lelátót is kialakítottak az első ütemben.

A mostani beruházás elsősorban a szerkezetépítés belső és külső befejező munkálatait foglalja magába, valamint az épületgépészeti és tűzjelző rendszer, a hangosítás, valamint az erős- és gyengeáramú rendszer kiépítését is. A projekt részeként az alábbi feladatokat végzik el továbbá:

  • falazási és belső vakolási munkálatok,
  • álmennyezetek és válaszfalak készítése,
  • burkolási és hőszigetelési munkálatok,
  • valamint lakatos szerkezetek gyártása és kiépítése.

A második ütemben elkészítik a több mint 1670 négyzetméteres sportpadlót is. A kivitelezés keretében elvégzik az épület környezetének tereprendezését, valamint parkolókat is kialakítanak.

Mi épül?Turasportcsarnoksportberuházások

Hírlevél

Hirdetés