2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Budapest agglomerációjában épít logisztikai központot a RAVAK
Fotók: Bernát Benjámin / magyarepitok.hu

Budapest agglomerációjában épít logisztikai központot a RAVAK

magyarepitok.hu

2019.09.30. 11:36 - Gyöngyösi Klaudia

A kétszintes létesítmény egy irodaépületből és egy raktárcsarnokból áll, ahol a munkálatokban a Peri Kft. termékei is segítséget nyújtottak a szakembereknek.

Hirdetés

Zajlik a szerkezetépítés, illetve a csarnoképület tömörített ágyazatát is készítik a Ravak új logisztikai és szakemberképző központjában. A Kistarcsa külterületén található épület kivitelezése áprilisban kezdődött meg.

A képre kattintva galéria nyílik!

 

Ahogy azt korábban megírtuk, Vajányi László, a RAVAK Hungary Kft. cégvezetője elmondta: a RAVAK elkötelezett a szakember képzésben. A jövőre elkészülő új kereskedelmi és szakemberképző központban gyakorlati oktatások valósulhatnak meg az iskolákkal együttműködve.

A kereskedelmi központ egy 1100 négyzetméteres kétszintes irodaépületből, valamint egy 3600 négyzetméteres raktárcsarnokból áll majd.

 

Költséghatékony munkavégzést tettek lehetővé a PERI termékei

A fejépület monolitszerkezetei a PERI fal-, födém- és pillérzsalu rendszerei segítségével készültek. A PERI TRIO és DOMINO keretvázas zsaluzatai az egyszerű szerelésnek és rövid zsaluzási időnek köszönhetően nagyban hozzájárultak a költséghatékony munkavégzéshez.

A monolitszerkezetek zsaluzása gyorsan haladt, és kevés kiegészítő elemre volt szükség. A födémek zsaluzásához a PERI fatartós MULTIFLEX födémzsalu rendszere nyújtott optimális és rugalmas megoldás.

 

A szakemberek képzésére külön műhelyt alakítanak ki

Az épületben azokat a szakembereket fogják képezni, akik a RAVAK-termékek beépítésével foglalkoznak, de a fő tevékenység a kereskedelem lesz.

A földszinten bemutatóterem létesül, ahol a termékeket meg lehet majd tekinteni, az emeleten pedig az oktatóterem kapott helyet. Ennek a teremnek lesz egy műhelyrésze is, ahol a szakemberek megtanulhatják a termékek beépítését élesben is.

A munkálatok tervezett befejezése 2020. szeptember vége.

Galéria

Mi épül?Peri Kft.Ravak Hungary Kft.Kistarcsalogisztikai központlogisztika

Hírlevél

Hirdetés