2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Birtokba vehetik az új piaccsarnokot a tiszafürediek
Illusztráció / Bernát Benjámin magyarepitok.hu

Birtokba vehetik az új piaccsarnokot a tiszafürediek

mti.hu

2020.03.10. 09:18 - Gyöngyösi Klaudia

Az új, 500 négyzetméter alapterületű létesítményben belső árusítóteret, üzleteket és vizesblokkot is kialakítottak.

Hirdetés

Utoljára nyitott ki a régi vásárcsarnok, az új piaccsarnok szerdán nyílik meg Tiszafüreden, a Tisza-tó "fővárosában". A projektekben a Józsa Építőipari-, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. mellett a HE-DO Útépítő Kft. is rész vett.

A piaccsarnokot a belvárost érintő, csaknem másfél milliárd forintos fejlesztési csomag részeként korszerűsítették a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán nyert több mint 185 millió forintból.

„Összesen két és félmilliárd forintot nyert Tiszafüred a TOP-pályázatok keretében, ebből 1,3 milliárd forint értékű az a négy pályázat, amelynek keretében újjáépítjük a belvárost és ennek egyik eleme az új piaccsarnok” - mondta a Hír Tv-nek Tiszafüred polgármestere, Ujvári Imre.

 

Új főtér épül a régi vásárcsarnok helyén

Az új, 500 négyzetméter alapterületű piaccsarnokban belső árusítóteret, üzleteket és vizesblokkot alakítottak ki. Emellett a kültéri piacon fedett árusítóhelyeken is vásárolhatnak majd a látogatók.

A régi vásárcsarnok épületét elbontják, helyén hamarosan új főteret alakítanak ki. A belvárost érintő fejlesztés során új egészségügyi rendelő is épült, és megváltozik a közlekedési rend is.

Mi épül?piacokvásárcsarnokTiszafüredHE-DOJózsa Építőipari-, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.építőipari cégek

Hírlevél

Hirdetés