2024.04.16, Kedd
Nyíregyháza, Tatabánya és Veszprém is új egészségügyi szállót kap
illusztráció - Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Nyíregyháza, Tatabánya és Veszprém is új egészségügyi szállót kap

magyarepitok.hu

2020.03.06. 10:33 - Hegedűs Gergely

Ebben a négy városban a projektek tervezőit hirdette ki az Állami Egészségügyi Ellátó Központ; Eger, Miskolc, Szekszárd és Zalaegerszeg esetében már a kivitelezőket keresik.

Hirdetés

Újabb három városban újulnak meg az az egészségügyi szakellátók szálláshelyei. A TED-en közzétettek szerint ezúttal Nyíregyháza, Tatabánya és Veszprém egészségügye gazdagodik, miután mindhárom részprojektben kihirdették a tervezőket. Februárban hasonló beruházásról számoltunk be: Eger, Miskolc, Szekszárd és Zalaegerszeg esetében már a kivitelezőket keresi az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK).

Nyíregyházán az A" Studió '90 Építésztervező Kft. lesz a tervező. A projektben a városi kórház északkeleti sarkában álló régi infektológia épület helyén épül fel a szálló, így az egyemeletes épület bontását is meg kell tervezni. A szálló közel 2000 négyzetméteres alapterülettel jön létre, előre gyártott körüreges födémekkel.

Tatabányán a Fundamentum Építőipari Tervező és Szolgáltató Kft. nyerte el a tervezői közbeszerzést. Itt a Szent Borbála Kórház központi telephelyén, a Dózsa György úton található épület újul meg.

Ugyanez a cég készíti elő a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház beruházását, melyben az ottani orvos- nővérszálló kap felújítást.

Mi épül?egészségügyi fejlesztésNyíregyházaTatabányaVeszprémÁllami Egészségügyi Ellátó Központtervezés”A” STUDIÓ '90 ÉPÍTÉSZTERVEZŐ KFT.Fundamentum Építőipari Tervező és Szolgáltató Kft.

Hírlevél

Hirdetés