2024.04.20, Szombat
Ezzel a projekttel folytatódik Győr fontos kormányépületeinek felújítása
Iillusztráció: Envato

Ezzel a projekttel folytatódik Győr fontos kormányépületeinek felújítása

magyarepitok.hu, kozbeszerzes.hu, kormanyhivatal.hu

2020.07.27. 17:35 - Szabó Ákos

A megyeszékhely családtámogatási osztályának központjául is szolgáló épületen korábban az Euro Generál már dolgozott, most pedig energetikai modernizációt végeznek el.

Hirdetés

Az Euro Generál Zrt. folytatja Győrben a Szent Imre úti megyei kormányhivatali épületének felújítását – derül ki a közbeszerzési adatokból. A magyar cég, amely tavaly már elvégezte a háromemeletes, nagy forgalmú épület felújításának egy ütemét nettó 118 millió forint értékben, most a tömb energetikai korszerűsítésbe kezdhet bele.

A nemrég elnyert, 159 millió forintos új projektben többek között épületgépészeti, napelemes, tetőszerelési és homlokzati fejlesztésekre kerül sor, illetve a nyílászárók is megújulnak.

Emellett a beruházás része az informatikai hálózat modernizálása is.

 

Az Euro Generál több kormányhivatalt is felújított már Győrben

Az épület a megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Adategyeztetési és Nyugdíjbiztosítási Osztály két részlegének is otthont ad. Az Euro Generál a Szent István úti kormányhivatal projektjein kívül is gyakran dolgozik Győrben és állami hivatalok fejlesztésén is: tavaly lapunk beszámolt az Arató utcai kormányhivatal hasonló jellegű fejlesztéséről is, mely decemberben zárult le.

Mi épül?Euro GenerálGyőrkormányhivatal

Hírlevél

Hirdetés