2024.04.24, Szerda
Fontos középület újul meg Győrben
Illusztráció (vasilebuild.com)

Fontos középület újul meg Győrben

magyarepitok.hu

2019.07.25. 11:21 - Almási Krisztina

Az energetikai korszerűsítés részeként új szigetelést, napelemeket és klimatizálást kap az épület az Euro Generál segítségével.

Hirdetés

Hamarosan megújul a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Kismegyer városrészben lévő Arató utcai épülete az Euro Generál Zrt. munkájával mintegy 275 millió forintból - derül ki az uniós közbeszerzési adatokból. A létesítmény teljes energetikai korszerűsítésen esik át, melynek részeként összesen több mint 160 külső és belső nyílászárót cserélnek ki. Emellett kívülről újravakolják az épület 1500 négyzetméternyi felületét, a belső vakolás pedig 725 négyzetméternyi felületet tesz ki.

A beruházás keretében megoldják az épület megfelelő szigetelését is, ami összesen mintegy 1660 négyzetmétert jelent. A fejlesztés magába foglalja továbbá az alábbi munkálatokat:

  • diszperziós és mészfestés,
  • bádogozás és lépcsőkorlát készítése,
  • csempe falburkolat készítése,
  • álmennyezet és árnyékolók beszerelése.

A fejlesztés keretében az épület infrastruktúráját is korszerűsítik, ennek részeként tér- és járdaburkolatokat készítenek, valamint helyreállítják az aszfaltot. A kormányhivatal környezetében kiépítik az udvari világítást, illetve felújítják a kerítést.

A felújítás érinti továbbá a régi vezetékek és lámpatestek cseréjét is, továbbá kialakítják az épülethez tartozó klimatizálást és napelemes rendszert.

Mi épül?GyőrépületfelújításEuro Generál

Hírlevél

Hirdetés