2024.03.04, Hétfő
Új tornacsarnokkal gazdagodik az ország nyugati csücske
Illusztráció (sportcsarnok-kecskemet.hu)

Új tornacsarnokkal gazdagodik az ország nyugati csücske

magyarepitok.hu, kozbeszerzes.hu

2020.07.10. 12:31 - Almási Krisztina

A Szabadics kivitelezésében megvalósuló épületben 550 négyzetméteres sportpadló is szolgálja majd a korszerű sportolási lehetőségeket.

Hirdetés

Új tornacsarnok építése kezdődhet meg a Vas megyei Csákánydoroszlón a Szabadics Zrt. kivitelezésében több mint 620 millió forintból – derül ki a közbeszerzési információkból.

A 764 négyzetméteres épületben a tornaterem küzdőterének mérete 18x30 méteres kialakítású lesz, sportpadlót összesen 550 négyzetméteren helyeznek el a csarnokban, továbbá férfi és női öltözőket és vizesblokkokat is kialakítanak.

A tornaterem egy 7,1 méter szabad belmagasságú küzdőrészből, és hozzá tartozó földszintes kiszolgáló blokkból áll majd. Az épületbe a szélfogó előtéren át lehet bejutni, a bejárat előtt pedig egy fedett-nyitott várakozó tér létesül.

Az előtérből közvetlenül nyílik majd a küzdőtér, a mosdók és az elsősegélynyújtó helyiség. A létesítményt ellátó kazánház külön bejáraton a kültérből közelíthető meg, itt található a füstelvezető, illetve a használati melegvíz tároló tartályok is.

A projekt során a kivitelező feladatát képezi az épület közműcsatlakozásainak megtervezése és megvalósítása is.

Mi épül?Szabadics Zrt.Csákánydoroszlósportcsarnoksportberuházások

Hírlevél

Hirdetés