2024.03.19, Kedd
Kiváló infrastruktúrával alakítanak ki lakóparkot Vácon
A lakópark látványterve (Indotek Group)

Kiváló infrastruktúrával alakítanak ki lakóparkot Vácon

realista.hu

2020.09.16. 10:34 - Almási Krisztina

Az Indotek Group tavaly év végén kezdte meg az épületkomplexum építési munkálatait a korábbi befektető által félbehagyott építkezés helyén.

Hirdetés

Az Indotek Group felújítja és Verde Vita néven lakóparkká alakítja Vácon, a Németh László utcában található, újépítésű lakásokból álló épületkomplexumot. Az ingatlanpiaci társaság 2013-ban vásárolta meg az ezredforduló óta elhagyatottan álló épületeegyüttest annak újrahasznosítása céljából.

A megvalósuló fejlesztés révén egy másik befektető által korábban félbehagyott építkezés helyére épülhet így egy új lakópark, lehetőséget biztosítva sokak számára a Vác és a főváros közötti ingázásra.

A zöldövezetben épülő Verde Vita lokációja kedvező – a főváros közelsége miatt a napi ingázás az M2-es autóúton vagy vonattal is kényelmesen megoldható.

A tervek szerint a különböző méretű ingatlanokból álló lakópark kínálatában a garzonlakástól a három szobás családi otthonig minden lakásméret megtalálható lesz. Tekintettel arra, hogy Vácon eddig nem voltak jellemzőek az újépítésű lakások, így új színfoltja lehet a városképnek az épülő komplexum. Az épületen belül a lakások a földszinten kívül három további emeleten helyezkednek majd el, a biztonságos parkolást pedig teremgarázs fogja biztosítani.


Három ütemben épül meg a zöldövezeti lakópark

A beruházás kapcsán Pintyőke Marcell, az Indotek Group marketingvezetője elmondta:

„Az Indotek Groupnál régóta foglalkozunk felújításra váró ingatlanok vásárlásával és korszerűsítésével, és rendelkezünk a munkálatokhoz szükséges egyedülálló tapasztalatokkal. A Duna-parton található váci épületkomplexum területén egy három ütemben épülő, korszerű lakóparkot fogunk kialakítani, amely mind a város jelenlegi lakói, mind a városba költözni tervezők számára jó hír, hiszen befejezzük a korábban megkezdett építkezést, és számos olyan lakást építünk, amely a megvásárlást követően kényelmes otthon lehet sokak számára. A Verde Vita megfelelő választás mindenkinek, aki dunai panorámás, zöldövezeti otthonra vágyik egy dinamikusan fejlődő városban.”

Mi épül?VácIndotek Grouplakóparklakásépítés

Hírlevél

Hirdetés