2024.05.24, Péntek
Letisztult, áttekinthető elrendezéssel újult meg négy áruház
Fotók: Spar

Letisztult, áttekinthető elrendezéssel újult meg négy áruház

magyarepitok.hu, Spar

2021.11.11. 18:30 - Kolinek Nóra

Az üzlethálózat modernizációs programjában idén októberben két Pest, egy Veszprém és egy Bács-Kiskun megyei áruházat korszerűsítettek több mint 2,5 milliárd forintból.

Hirdetés

Az Spar üzletlánc országszerte folytatja áruházfelújítási programját, melynek elsődleges céljai között szerepel a vásárlók minőségi kiszolgálása és a környezeti terhek csökkentése – olvasható a társaság csütörtöki közleményében.

Legutóbb három megye négy településén korszerűsítette üzleteit a SPAR, melyek a külső és belső megújulást követően a kényelmes és gyors bevásárlást kiszolgáló modern eladótérrel, áttekinthető elrendezéssel és új bútorokkal várják a vevőket.

„Célunk, hogy az átalakításokkal üzleteinket kényelmesen bejárhatóvá tegyük. Megújuló egységeinkben modern, jól áttekinthető környezetben tudjuk prezentálni széles, a speciális fogyasztói elvárásoknak is megfelelő termékválasztékunkat, emellett folyamatosan bővülő kényelmi élelmiszertermékeinket is megjeleníthetjük” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

 

Környezetkímélő hűtéstechnológia csökkenti a környezeti terheket

A közlemény szerint 575 millió forint összegű beruházásnak köszönhetően október 14-től új eladótér – benne új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékáru adagolók és kassza – várja a vásárlókat a Göd, Pesti út 176. szám alatti egységben.

Átépítették az épület homlokzatát, a modernizált üzletben alacsony fogyasztású LED-lámpák és környezetkímélő hűtéstechnológia biztosítja a csökkentett mértékű energiafelhasználást.

Október 28-án nyitotta meg kapuit újra a Pápa, Szabadság u. 1/B. szám alatt található szupermarket. A Veszprém megyei település vásárlóit nem csak a megújult külső, hanem egy modern eladótér is fogadja.

Az 564 millió forintos beruházásnak köszönhetőn új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékáru-adagolók, új kasszabútorok és önkiszolgáló kasszák kerültek az üzletbe. A felújítás során a pultsorba grill pultot is telepítettek.

Az eladóteret új LED lámpák világítják meg, a hűtéstechnológia pedig környezetkímélő szempontok szerint készült el.

 

 

Kiskunmajsán egy teljesen megváltozott üzletbe térhetnek vissza a vásárlók

November 4-től fogadja újra a vevőket a SPAR Pomáz, Huszár utca 5. szám alatt található üzlete.

Az épület homlokzati felújítása mellett kicserélték az eladótér berendezéseit is. Új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékáru adagolók és kasszák, illetve önkiszolgáló kasszák kerültek az üzletbe.

Az eladótérben LED lámpákat szereltek fel és szintén környezetkímélő hűtéstechnológia csökkenti a környezeti terheket. A modernizáció 723 millió forintból valósult meg.

A SPAR kiskunmajsai üzlete november 11-től várja a vásárlókat a 657 forintból teljesen megújult üzletben, a Csontos Károly u. 8-12. szám alatt.

A modern design szerint kivitelezett homlokzat mögött egy teljesen megváltozott üzletbe térhetnek vissza a Bács-Kiskun megyei város lakói.

A belső kialakítás célja ennek az áruháznak az esetében is az, hogy végig vezesse a vevőket, akik a zöldség- és gyümölcs részlegtől indulva, a csomagolt friss csemege és hús termékeket kínáló hűtősor mentén jutnak el a pékséghez és a frisspulthoz. A pult végében elhelyezett tejhűtő érintésével teljes bevásárlási kör érhető el a vásárló számára.

 

 

Mi épül?Spar üzletláncKiskunmajsaPápaGödPomázbevásárlóközpont

Hírlevél

Hirdetés