2024.04.25, Csütörtök
Több mint 33 ezer négyzetméteres raktárcsarnok épül Tatabányán
Illusztráció: Dernovics Tamás / magyarepitok.hu

Több mint 33 ezer négyzetméteres raktárcsarnok épül Tatabányán

MTI

2021.11.15. 07:30 - Gyöngyösi Klaudia

A CTP Management Hungary Kft. eddig 55 000 négyzetméternyi beépített területet hasznosít, az új raktárépület elkészülése után a hasznosított összterület  megközelíti a 88 000 négyzetmétert.

Hirdetés

A CTP Management Hungary Kft. megkezdte egy 33 200 négyzetméteres új raktárépület építését a tatabányai ipari parkban - közölte a társaság magyarországi igazgatója. Huszlicska Dávid tájékoztatása szerint a logisztikai vagy gyártási célokra is alkalmas épület kisebb egységekre osztható, már 5000 négyzetmétertől bérelhető.

Az 5,1 milliárd forintos beruházással megvalósuló, energiatakarékos, alacsony költséggel fenntartható létesítményt 2022-ben adják át.

A most megkezdett projekt a harmadik épület a CTP közel 12,5 hektáros területén a tatabányai ipari parkban. A társaság eddig 55 000 négyzetméternyi beépített területet hasznosít, az új raktárépület elkészülése után a hasznosított összterület  megközelíti a 88 000 négyzetmétert - ismertette az igazgató.

 

A vállalat Európa 5 legnagyobb ipariingatlan-fejlesztői közé tartozik

A hollandiai központú CTP Management Hungary Magyarország vezető ipari logisztikai ingatlanfejlesztőjeként dinamikusan fejlődő ipari övezetekben 11 helyszínen rendelkezik földterületekkel. Jelenleg 664 ezer négyzetméternyi területet adnak bérbe és 235 ezer négyzetméternyi ingatlant építenek.

A holland anyavállalat Európa 5 legnagyobb ipariingatlan-fejlesztőjének egyike, és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Tíz országban rendelkeznek érdekeltséggel, és több mint 6,6 millió négyzetméter alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltetnek. A vállalat által kezelt ingatlanportfólió mérete 2023 végéig várhatóan eléri a 10 millió négyzetmétert.

Mi épül?TatabányaCTP Management Hungary Kft.ipari parképítőipari cégek

Hírlevél

Hirdetés